SOINTUMATKA eli äänimaljarentoutus
Lempeä äänimaisema lumoaa
Sulosoinnut tuovat harmoniaa


SOINTUMATKAILUA

Sointumatkalla saat köllötellä mukavasti makuualustan päällä ja laskeutua vastaanottamaan pehmeästi kumahtelevia moniulotteisia, värähteleviä sointuja. Lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille, olemisen ihmeisiin.

Sointumatkalla soitan useita äänimaljoja ja koshi-tuulikelloja sekä tosinaan matkassa on mukana myös iso gong - nämä eri taajuuksiset, kumahtelevat ja kiehtovat soinnut luovat moniulotteisen, värähtelevän äänimaiseman. Soinnut ovat yläsävelrikkaita ääniä ja niistä syntyy hyvin laaja äänien kirjo - lempeä kumahtelu, värähtely ja hellä hoiva ulottuu olemuksen sopukoihin saakka. Harmoninen äänimaisema syntyy aina hetkeä sekä ilmapiiriä aistien ja kokien. Olen hoitanut äänimaljoilla vuodesta 2016 lähtien.

Moniulotteiset soinnut kutsuvat kokijan rauhoittumaan sekä mahdollisesti tuudittautumaan hiljalleen kohti syvää läsnäolon ja olemisen tilaa. Keho ja kokonaisuutesi vastaanottaa äänien myötävärähtelyn, vaikka nukahtaisitkin sointujen parissa.

Äänimaisemassa matkatessa saattaa aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessa, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Ohjaajana en luo mielikuvia osallistujille, vaan saat täysin laskeutua omaan autenttiseen olemiseen. Sointumatkalla toimit aina itse matkanjohtajana.

Sointumatkan jälkeen olo monesti tuntuu levänneeltä, uudistuneelta ja keveältä - joskus hämmentyneeltä tai "jännältä". Keho tai kehon osat saattaa rentoutua ihanasti ääniaaltojen hellässä hoivassa. Myös jännitykset ja mielenkelat saavat mahdollisuuden vapautua. Joku voi kokea soinnut energiahoitona ja toinen matkaa muissa maailmoissa, kun taas yksi saattaa vain levätä omassa kuplassaan. Useasti seuraavina öinä uni voi olla erityisen syvää ja ravitsevaa. Haluatko lukea enemmän värähtelystä ja vaikutteista - klikkaa tästä!

Tervetuloa laskeutumaan olemisen ihmeisiin - kokemaan läsnäolon, värähtelyn sekä kiehtovien ääniaaltojen ulottuvuudet!


MISSÄ
Järjestän Sointumatkoja kaikille avoimina tapahtumina Seinäjoella sekä Jurvassa, mutta myös muissa lähikunnissa. Löydät mut ja soinnut myös Unelmasalilta ja Hot yogan studiolta.

Yksityiset Sointumatkat itselle, omalle porukalle ja työyhteisölle voit tilata suoraan minulta! Ryhmäretket sointujen maailmaan ovat suuressa suosiossa ja niitä tilataan paljon esimerkiksi työyhteisöjen virkistystoiminnaksi, kaveriporukoiden illanviettoihin sekä perhetapahtumiin ja juhlahetkiin. VARAA TÄSTÄ YKSITYISTUNTI

KENELLE
Ikärajaa ei ole, mutta osallistujan on kyettävä olemaan aloillaan tapahtuman ajan - lapsille (+vanhemmille) järjestän tilauksesta erillisiä, lyhyempiä sointuhetkiä. Soinnut vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ja on mahdollista, että tajuntaan tai keholliseen kokemukseen nousee esiin käsiteltävää. Erityisesti ison gongin vaikute on syvä ja vahva kokemus. Kuuntele ja kunnioita omaa sisäistä kokemustasi!

Harkitse osallistumista, mikäli sinulla on: äänien aiheuttama migreeni tai epilepsia, sydämentahdistin, sydänvaivoja, verenkiertohäiriöitä, psykoosialttius, akuutti mielenterveyden häiriö, harkitse myös jos olet erityisen herkkä äänille/tuntemuksille tai raskaana.
Sointumatkalle ei voi osallistua: raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana tai jos raskaudessa ongelmia, sairaana, päihtyneenä tai voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena.


Värähtely on olemisemme ensimmäinen liikemalli tässä maailmassa; kaikki kosmoksessa resonoi keskenään aaltoillen ja värähdellen.

Olen kouluttautunut syventävin opinnoin hoitamaan äänimaljoilla ja gongilla, niin yksilö- kuin ryhmähoidoissa. Parasta "oppia" olen saanut oman aistimisen ja pitkän kokemukseni kautta.
Äänimaljarentoutus Seinäjoki

Lue lisää käymistäni koulutuksista