MITÄ LUONTOINEN TEKEE?
Tässä lyhyt esittely,
klikkaa "Lisätiedot" lukeaksesi enemmän!

YKSILÖOHJAUS & HOIDOT

Alkemoinnin energiaa
- YKSILÖOHJAUS 30 x 60 min
Yksilöohjaus tapahtuu moniulotteisen läsnäolon, kommunikoinnin ja luonnollisen liikeohjauksen avulla. Yksilöohjaus on syväsukellus kehotietoisuuteen, ilmentymiseen, olemiseen sekä autenttiseen läsnäoloon.
- HEALING-HETKI 60 min
Healing-hetkessä saat makoilla mukavasti ja rauhoittua vastaanottamaan tasapainottavaa "taajuushoitoa". Teen myös Usui ReiKi -hoitoja.
- YKSILÖLLINEN SOINTUMATKA eli ÄÄNIMALJAHOITO 60 min
Hoitoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä loppuajan rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Äänimaljahoidon aikana soitan kehosi vierellä ja päällä (jos tahdot) kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja.
L i s ä t i e d o t  &  a j a n v a r a u s > >

LÄSNÄOLOA & TIETOISTA LIIKETTÄ

Tutkimusmatkailua
Tunneillani havainnoit ilmentymistä kehollisena, moniulotteisena ja tietoisena olentona. Ilmentymistä ja olemista tutkitaan läsnäolon, kehotietoisuuden sekä luonnollisen liikkeen lempeydessä. Luonnollisella liikkeellä tarkoitan myös poisoppimista mekaanisesta ja kehon osia erittelevistä liikemalleista. Luonnollinen liike on kehon havaitsemista ja kokemista kokonaisuutena, joka liikkuu ja muotoutuu jatkumona, spiraalimaisesti ja aaltoillen.
L i s ä t i e d o t > >

SOINTUMATKA

Sointumatka olemisen ihmeisiin
Sointumatkalla soitan useita äänimaljoja sekä gongia, jolloin eri tasoiset, kumahtelevat ja kiehtovat soinnut luovat moniulotteisen äänimaiseman. Sointumatkan jälkeen olo monesti tuntuu levänneeltä, uudistuneelta ja keveältä. Keho tai kehon osat saattaa rentoutua ihanasti ääniaaltojen hellässä hoivassa.
L i s ä t i e d o t  > >

LUONTOYHTEYS & KASVIMAAILMA

Luonnollista iloa
Järjestämäni yrttikurssit ja -työpajat tuovat sinulle kokemuksellista oppimista rohtomaailmasta, helposti ja käytännönläheisesti. Erityisiä luontoyhteystapahtumia tarjonnassani on toisinaan sekä tilauksesta; ne ovat meditatiivisia ja juurruttavia hetkiä luonnossa aistien ja havainnoiden. Luontoyhteys kuitenkin kulkee kudelmana Luontoisen kaikessa toiminnassa.
L i s ä t i e d o t > >

KOULUTUKSENI

Käymiäni oppihetkiä tiedoksi sinulle, joka niihin tahdot tutustua :)
L i s ä t i e d o t > >

äänimaljarentoutus meditaatio sointumatka äänimatka äänimaljat gong äänimaljahoito äänimaljahoidot äänimaljahoitaja tyhy tyky polttarit polttariohjelma seinäjoella seinäjoki etelä-pohjanmaa kehotietoisuus kehollisuus läsnäolo embodied jooga joogaohjaus joogaopettaja yrttikurssi yrttikurssit yrtti-ilta villiyrtit fytoterapia luontoyhteys luontoyhteysohjaus luontaishoitaja ryhmärentoutus rentoutus taina kaura luontoinen energiahoito reikihoito reikihoitaja