LEMPEÄT JA HELLÄT HETKET
Hellittämistä ryhmille
Yksityistunti on ihana vaihtoehto niin omalle perheelle kuin työhyvinvointiinkin, taukotuokioksi tapahtumiin ja kokouksiin - juhlien ohjelmaksi aivan omiaan!
Varauslomake sivun alaosassa

SOINTUMATKA eli äänimaljarentoutus (n. 60min)
100-150€ ryhmän koosta riippuen
Yhdelle 65€ | Kahdelle 80€
Lempeä äänimaisema tuudittaa kokijan matkalle unen ja valveen rajamaille, oman olemisen ihmeisiin. Äänimaiseman luo pehmeästi kumahtelevien äänimaljojen soinnut sekä suloisten koshi-tuulikellojen heleän hempeät helähdykset. Iso gong, jonka voimakas kosminen sointi vie syvälle olemiseen, tulee mukaan erikseen sovittaessa lisähintaan 20€. Tarvittaessa Sointumatkan kesto räätälöidään vaikka lyhyeksi taukotuokioksi!

YIN+SOINTUMATKA (60min tai 90min)
100-150€/60min
150-170€/90min

Pysähtyminen yksinkertaisiin, helppoihin asentoihin kutsuu rauhoittumaan ja hellittämään. Sulosoinnut tuudittavat pitkään loppuolemiseen lempeässä äänimaisemassa. Ihana yhdistelmätunti, joka hellii kokonaisvaltaisesti.

LEMPEÄ LIIKE+SOINTUMATKA (60min tai 90min)
100-150€/60min
150-170€/90min

Viipyilevää, levollista ja luonnollista liikettä hitaasti virraten. Sulosoinnut tuudittavat pitkään loppuolemiseen lempeässä äänimaisemassa. Super-lempeä yhdistelmätunti, jonka siivellä saa sujahtaa täysin omaan olemiseen.

LUONTOYHTEYS & YRTTIKURSSIT
(30-180min)
alkaen 100€
Ekoterapeuttiset luontoyhteysharjoitukset luovat väylän syvään ja aitoon olemisen ihmeeseen ja itsetuntemuksen äärelle. Yrttikurssi tai -työpaja on kiehtova ja kokemuksellinen sukellus luonnon aarteisiin! Kyseessä voi olla esimerkiksi luento, kasvonaamiopaja, tuoksupaja, opetusta yrttiöljyn valmistukseen, ym. Räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus kiinnostusten mukaan (lue lisää)! Huom: luontoyhteyshetki tai yrttikurssi tulee tilata hyvissä ajoin ennen toteutusajankohtaa, jotta saan saan valmistettua materiaalit.

HYVÄ TIETÄÄ
-Palvelut toteutetaan tilaajan puolesta järjestetyssä tilassa tai minun varaamassa salitilassa. Kotikäynnit ovat myös kovin tykätty vaihtoehto pikkuryhmien tai perhehetkien kohdalla
- Sopiva tila Sointumatkalle ja muihinkin hetkiin on rauhallinen sekä vapaa häiritsevästä metelistä ja menosta. Mikäli ryhmän koko on tosi iso, suosittelen porukan jakamista pienempiin ryhmiin
- Osallistujilla tulee olla oma makuualusta, tyyny & viltti sekä lämpimät vaatteet
- Jos kaipaat lyhyempää yksityistuntia tai näytetuntia, kerrohan siitä!
- Kysy tarjous säännöllisesti toistuviin yksityistunteihin
- Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, kuljetus- ja matkakulut 10 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut)
- Varaa hetki tai tiedustele semmoista alla olevalla lomakkeella
- Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin :)