Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa kellumaan sointujen lumoaalloille

Suvi suloinen kutsuu sinut hoitavien äänien värähtelyyn, läsnäolon taikaan, meditatiiviselle matkalle olemisen ihmeisiin.

Ilta alkaa sanallisesti ohjatulla läsnäolohetkellä, jonka jälkeen saat vastaanottaa äänimaljojen ja gongin moniulotteisia, värähteleviä sointuja. Lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle olemisen ihmeisiin. Matkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.

Pukeudu tähän iltamaan lämpimästi.
Juothan tapahtuman jälkeen kotonakin hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA
Maanantaina 13.6.
Klo 18-19.15

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
20€/hlö

MUKAAN
Oman lämpöisen kesäpesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä/bolsterin, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana ja raskaudessa on ilmennyt ongelmia tai olet erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan.
Mikäli et ole varma onko Sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä minuun!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!