Harmoninen
SOINTUMATKA
Lempeässä äänimaisemassa

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Sointujen lumoa, olemisen iloa

Tervetuloa lepäämään!

Sointumatkalla saat sukeltaa kauniiseen ja värähtelevään äänimaisemaan. Lempeät soinnut tuudittavat sinut matkalle unen ja valveen rajamaille, oman olemisen ihmeisiin. Sointumatka suo mahdollisuuden levolliseen hetkeen, rentoututeen ja lempeyteen.

Pääosissa äänimaljojen pehmeät monitasoiset soinnut, jotka luovat pohjan harmoniselle äänimaisemalle. Suloisten koshi-tuulikellojen heleän hempeät helähdykset kirkastavat ja ilahduttavat taajuuksillaan. Joillain matkoilla kumahtelee myös pienempi gong (ei iso), jonka kiehtova sointi on aina omanlaisensa kokemus. Ison gongin mukanaolo ilmoitetaan aina erikseen päivämäärän kohdalla.

Ilta aloitetaan aina ohjatulla läsnäolohetkellä, joka saattaa sisältää myös pienenpientä hidasta liikettä makuuasennossa. Sointumatka päättyy rauhalliseen heräilyhetkeen ja sen jälkeen voit halutessasi rauhassa nauttia kupposen lämmintä yrttiteetä.

Tule hellittämään ja palautumaan!

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, soinnut vastaanotetaan lattialla makoillen tai istuen.

Matkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen (lue lisää). Toimit itse matkanjohtajana, ohjaaja ei luo osallistujalle valmiita mielikuvia tai päämääriä. Sointumatka ei ole kovaääninen konsertti eikä yllätyksellinen musiikkiesitys, vaan lempeä leporetki levollisuuteen. Harmoninen äänimaisema kutsuu hiljalleen kohti olemista ja rentoutta pehmeiden, värähtelevien sointujen saattelemana.

KOSKA
Sointumatka+iltatee
Ke 21.8.
Klo 19-20
(lisää iltoja päivitetään piakkoin)

HINTA
Kertamaksu 20€

VARAA SOINTUMATKA YKSITYISTUNTINA
OMALLE PORUKALLE TAI TYHYYN

Katso tästä tilaustunnit

MISSÄ

Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33, Seinäjoki

MUKAAN

Oman lämpöisen lepopesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä/bolsterin, mikäli tarvitset niitä saadaksesi sopivan asennon.
Saavu ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon lentotilaan -kiitos!

Harkitse osallistumista tapahtumaan, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai psykoosialttius, jos mahdolliset keholliset jännät tuntemukset jännittää, edellisestä johtuen harkitse myös raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana tai jos raskaudessa ongelmia. Harkinta ei oo osallistumiskielto ;)
Osallistuminen ei suositeltavaa:
sairaana, päihtyneenä tai voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena
Mikäli et ole varma onko Sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä; yksityinen sointuhetki vain sinulle ryhmähetken sijaan voi olla vaihtoehto!


Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin :)
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, JOS ESTYT OSALLISTUMASTA ANNA PAIKKASI YSTÄVÄLLE!

KÄYTÄNNÖN INFOA TIEDOKSESI

- Tule paikalle ajoissa, sillä ovet lukitaan tapahtuman/tunnin alkaessa
- Soita tai lähetä tekstiviesti, mikäli myöhästyt tms. (saat puhelinnumeroni vastausviestissäni ilmoittautumiseesi)
- Luonnollisesti, peruthan osallistumisesi sairastumisen sattuessa; tee se viestimällä kännykkään tai sähköpostiini

Äänimaljarentoutus Seinäjoki
Sointumatka Seinäjoki