Hyvän olon
SOINTUMATKA
Jurvassa

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tule rauhoittumaan sulosointujen äärelle

Sointumatka kutsuu sinut hellittämään arjen asioista, lepäämään harmoniseen äänimaisemaan.

Äänimaljojen kauniit soinnut tuudittavat sinut matkalle unen ja valveen rajamaille, oman olemisen ihmeisiin. Soivien äänimaljojen monitasoiset, värähtelevät soinnut luovat harmonisen äänimaiseman, joka hellii ja hoivaa sinua kokonaisvaltaisesti. Suloisten koshi-tuulikellojen heleät soinnit hempeine helähdyksineen kirkastavat ja ilahduttavat taajuuksillaan. Sointumatka päättyy rauhalliseen heräilyhetkeen.

Sointumatkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia kehossa ja koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Monesti lempeä levollisuus ja rauhoittuminen laskeutuu olemiseen, tuoden ihanaa hellittämistä.

Sointujen jälkeen voit jäädä vielä tunnelmoimaan Willa Sarwijoen Jouluntuoksuiseen kahvipöytään, jossa nauttimaan pääsee makeita joululeivonnaisia lämpimän juotavan kera. Jouluntuoksuisen kahvipöydän hinta 9,50e/hlö.

Tervetuloa kokemaan sointujen hellä hoiva!

Pukeuduthan lämpimästi.
Soinnut vastaanotetaan lattialla mukavasti makoillen tai istuen.
Lue lisää soinnusta tästä!

KOSKA

Pe 15.12.
Klo 18-18.50

MISSÄ
Willa Sarwijoki
Koulunmutka 17, Sarvijoki

HINTA
16e

MUKAAN
Oman lämpöisen lepopesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai useampakin, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet ja makuualustan päällekin voi laittaa viltin/peiton. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi sopivan asennon.

Saavuthan ilman hajusteita ja laita puhelin/älykello tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin tai sydänvaivoja,  psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana ja raskaudessa on ilmennyt ongelmia tai olet erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana tai päihteiden/voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena et voi osallistua tähän tapahtumaan.
Mikäli et ole varma onko Sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä minuun!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastausta ei kuulu, kurkkaahan myös roskapostit yms :)

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!
Estyessäsi osallistumasta etsi tilallesi sijaisosallistuja, esimerkiksi ystäväsi.

Äänimaljarentoutus Jurva - Sointumatka Jurva