Kesää kohti
SOINTUMATKA
Jurvassa

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Sulosointuja, olemisen iloa

Tervetuloa lempeään äänimaisemaan, alkavan kesän hempeyteen!

Sointumatkalla saat sukeltaa kauniiseen ja lempeään äänimaisemaan. Pehmeät ja värähtelevät soinnut tuudittavat matkalle unen ja valveen rajamaille, oman olemisen ihmeisiin.

Ilta alkaa sanallisesti ohjatulla läsnäolohetkellä, jonka jälkeen on sointujen aika. Soivien äänimaljojen monitasoiset soinnut luovat harmonisen äänimaiseman, joka suo mahdollisuuden levolliseen hetkeen, rentouteen ja lempeyteen. Suloisten koshi-tuulikellojen heleän hempeät helähdykset kirkastavat ja ilahduttavat taajuuksillaan. Sointumatka päättyy rauhalliseen heräilyhetkeen.

Tule Sointumatkalle hellittämään ja palautumaan!
Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, soinnut vastaanotetaan lattialla makoillen tai istuen.
Lue lisää soinnusta tästä!

KOSKA
Su 26.5.
Klo 18-18.50

MISSÄ

Toimitalo Veikkola
Sarvijoentie 759, Sarvijoki

HINTA
16€/hlö
(käteismaksu)

MUKAAN
Oman lämpöisen lepopesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai useampakin, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet ja makuualustan päällekin voi laittaa viltin/peiton. Pakkaa kassiin myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi sopivan asennon.
Saavuthan ilman hajusteita ja laita puhelin/älykello tms lentotilaan -kiitos!


Harkitse osallistumista tapahtumaan, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai psykoosialttius, jos mahdolliset keholliset jännät tuntemukset jännittää, edellisestä johtuen harkitse myös raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana tai jos raskaudessa ongelmia. Harkinta ei oo osallistumiskielto ;)
Osallistuminen ei suositeltavaa:
sairaana, päihtyneenä tai voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena
Mikäli et ole varma onko Sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä; yksityinen sointuhetki vain sinulle ryhmähetken sijaan voi olla vaihtoehto!

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin :)
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, JOS ESTYT OSALLISTUMASTA ANNA PAIKKASI YSTÄVÄLLE!

Äänimaljarentoutus Jurva - Sointumatka Jurva