LEMPEÄT JA HELLÄT HOIDOT
Hellittämistä sinulle
Hellityshetki auttaa palaamaan luonnolliseen ja alkuperäiseen tasapainoon
Varauslomake sivun alaosassa


LÄSNÄOLEVA KOSKETUS (60min)
65€/krt tai 170€/3krt
Läsnäoleva kosketus on yksilöhoito, jonka aikana saat makoilla mukavasti lattialla alustan päällä ja rauhoittua omaan olemiseesi. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä. Saatan myös sopivan hellästi painella tai sivellä kehoasi, näin herätellen yhteyksiä. Läsnäoleva kosketus aktivoi sinun omaa luonnollista tasapainoa ja palautumista, hellittämistä sekä kenties rentoutumistakin. Läsnäolo voi tuoda esiin sisäisiä ja ulkoisia virtauksia, pulputuksia, liikkeitä sekä muita kokemuksia yksilöllisesti. Tämä on sinulle, joka kaipaat yhteyttä lähteeseesi, syvää lepoa ja hellittämistä!
"Aivan super-ihana ja aivot nollaava hoito! Kehoni kellui pehmeydessä, vapauttavat virtaukset huuhtoivat jumeja ja kuonaa. Olo ja keho keveni valtavasti."

HEALING-ENERGIAHETKI (60min)
65€/krt tai 170€/3krt
Tämän hetken saat vastaanottaa mukavasti makoillen. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai kehon läheisyydessä. "Energia", joka sinua hoitaa on sinun omasta ytimestä ohjautuvaa. Tämä hoito ei koskaan manipuloi eikä ohjaudu ulkopuoliselta taholta/entiteetiltä tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä. Healing-energiahetki voi auttaa sinua kirkastamaan olemistasi.
"Niin lämpimät kädet, mielenkiintoisia tuntemuksia ja välillä uneen vaipumista. Hoitosarja oli erittäin rentouttava ja selkeyttävä, koen paremmin yhteyttä itseeni. Arvostavaa ja hellää hoitamista!"

SOINTUMATKA YHDELLE
 (60min)
65€/krt tai 170€/3krt
(Kahdelle 85€/krt)
Tämä on vaihtoehto sinulle, jos tahdot sujahtaa äänimaisemaan aivan yksityisesti. Aisteja hellivä kokemus aloitetaan läsnäolohetkellä, jota seuraa uppoutuminen pehmeään ja lempeään äänimaisemaan. Tuntemuksiesi mukaan voin soittaa kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja myös kehosi päällä, jolloin kyse on äänimaljahieronnasta - tai vain kehosi vierellä. Yksityinen sointumatka on suosituin kotikäyntinä, jolloin saa jatkaa "omassa kuplassa" olemista aivan rauhassa.
"Mikä matka! Olin avaruudessa, meressä ja jossain toisissa maailmoissa. Keho tuntui kevyeltä, välillä raskaalta, mutta erittäin rentoutuneelta. Surulliset ajatukset pyyhkiytyivät kauas pois. Ihanaa, kun teet kotikäyntejä!"

RÄÄTÄLÖITY YKSILÖOHJAUS
180€
/3krt noin 60min
Yksilöohjaus rakentuu asiakkaan toiveiden mukaan. Kolmen kerran sarja voi koostua esimerkiksi yksilöidyistä somatiikkatunneista tai läsnäoloa kirkastavasta ohjauksesta. Tiedät itse, mikäli kaipaat räätälöityä yksilöohjausta ja millaista siitä toivot :)
"Selkeyttävää! Ihanan yksinkertaista ja luonnollista, silti niin monimuotoista ja yllättävää! Sun kanssa on helppo olla ja oli mukavaa, että sain olla sähköpostilla yhteydessä kertojen välissä."

MISSÄ

- Kotikäyntejä teen mielelläni Seinäjoen alueella, näissä onnistuu myös aamu- ja päiväajat
- Sjoen Huhtalan alueella hoidot onnistuvat tiistai- ja keskiviikkoiltaisin, saat osoitetiedot varauksen yhteydessä

HYVÄ TIETÄÄ
- Hoidot toteutetaan aina intuitiivisesti, yksilöllisesti ja vaatteiden päältä. Voidaan myös räätälöitä sulle aivan omanlainen hoitokokonaisuus, ole yhteydessä.
- Kaikkien hellivien hoitojen loppuun on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle, minuun saa olla yhteydessä myös hoidon jälkeen
- Pääsääntöisesti hoidot sopii kaikille, ole yhteydessä tarvittaessa
- Varaus on sitova, sairastapauksessa siirretään eteenpäin :)
- Varaa aika tai tiedustele semmoista alla olevalla lomakkeella


Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa,
vastausviestini kertoo myös maksutiedot;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin yms :)