LEMPEÄT JA HELLÄT HOIDOT
Hellittämistä sinulle
Varauslomake sivun alaosassa

LÄSNÄOLEVA KOSKETUS (60min)
60€/krt tai 155€/3krt
Läsnäoleva kosketus on yksilöhoito, jonka aikana saat makoilla mukavasti lattialla alustan päällä ja rauhoittua omaan olemiseesi. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä ja kuuntelen kehosi viestejä. Myös sopivan hellästi painelen tai sivelen kehoasi, näin herätellen yhteyksiä. Läsnäoleva kosketus aktivoi sinun omaa luonnollista palautumista, hellittämistä sekä kenties rentoutumistakin. Hoito voi tuoda esiin myös sisäisiä ja ulkoisia virtauksia, pulputuksia, liikkeitä sekä muita kokemuksia yksilöllisesti. Tämä on sinulle, joka kaipaat syvää lepoa ja hellittämistä!
"Aivan super-ihana ja aivot nollaava hoito! Kehoni kellui pehmeydessä, vapauttavat virtaukset huuhtoivat jumeja ja kuonaa. Olo ja keho keveni valtavasti."

HEALING ENERGIAHOITO (60min)
60€/krt tai 155€/3krt
Healinghoitohetken saat vastaanottaa mukavasti makoillen. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai kehon läheisyydessä. "Energia", joka sinua hoitaa on sinun omasta sisimmästä ohjautuvaa. Tämä hoito ei koskaan manipuloi eikä ohjaudu ulkopuoliselta taholta/entiteetiltä tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä. Hoito voi auttaa sinua kirkastamaan olemistasi.
"Niin lämpimät kädet, mielenkiintoisia tuntemuksia ja välillä uneen vaipumista. Hoitosarja oli erittäin rentouttava ja selkeyttävä, koen paremmin yhteyttä itseeni. Arvostavaa ja hellää hoitamista!"

HOIDOLLINEN YIN
(60min)
65€/krt tai 160€/3krt
Hoidollinen yin on sinulle, joka kaipaat yksitystuntia, jonka aikana saat todella hellittää! Sinulle valikoidoissa helpoissa asennoissa viipyilet pitkään ja samalla saat vastaanottaa pehmein ottein tekemiäni kehoterapeuttisia painalluksia ja liu'utuksia. Pehmeät painallukset ja liu'utukset vetreyttävät faskioita sekä avaavat kehon yhteyksiä. Tarvittaessa saatan käyttää lisänä apureita, kuten äänirautoja ja maderoterapiavälineitä (eli puisia hierontalautoja, -rullia ja -keppejä).
"Rauhoittava kokemus, joka pehmensi jännittyneen kehoa ja mieltä lempeästi. Käsin tekemäsi avustukset olivat sopivan pehmeitä, mutta jämäköitä. Autoit huomaavaisesti löytämään parhaan mahdollisen asennon, jolloin pääsin luottavaisesti hellittämään."

SOINTUMATKA YHDELLE (60min)
65€/krt tai 160€/3krt
Tämä on vaihtoehto sinulle, jos tahdot sujahtaa äänimaisemaan aivan yksityisesti. Aisteja hellivä kokemus aloitetaan läsnäolohetkellä, jota seuraa uppoutuminen pehmeään ja lempeään äänimaisemaan. Tuntemuksiesi mukaan voin soittaa kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja myös kehosi päällä. Yksityinen sointumatka on suosituin kotikäyntinä, jolloin saa jatkaa "omassa kuplassa" olemista aivan rauhassa.
"Mikä matka! Olin avaruudessa, meressä ja jossain toisissa maailmoissa. Keho tuntui kevyeltä, välillä raskaalta, mutta erittäin rentoutuneelta. Surulliset ajatukset pyyhkiytyivät kauas pois. Ihanaa, kun teet kotikäyntejä!"

RÄÄTÄLÖITY YKSILÖOHJAUS (60min)
160€
/3krt
Yksilöohjaus rakentuu asiakkaan toiveiden mukaan. Kolmen kerran sarja voi koostua yksilöidyistä somatiikka-/joogatunneista tai ns. henkiseen kasvuun kohdistuvasta ohjauksesta, jolloin se sisältää myös energeettisiä elementtejä. Tiedät itse, mikäli kaipaat räätälöityä yksilöohjausta ja millaista siitä toivot :)
"Selkeyttävää! Ihanan yksinkertaista ja luonnollista, silti niin monimuotoista ja yllättävää! Sun kanssa on helppo olla ja oli mukavaa, että sain olla sähköpostilla yhteydessä kertojen välissä."


MISSÄ

- Kotikäyntejä teen mielelläni Seinäjoen alueella, näissä onnistuu myös aamu- ja päiväajat
- Piirin alueella hoidot onnistuvat myös

HYVÄ TIETÄÄ
- Hoidot toteutetaan aina intuitiivisesti, yksilöllisesti ja vaatteiden päältä. Voidaan myös räätälöitä sulle aivan omanlainen hoitokokonaisuus, ole yhteydessä.
- Kaikkien hellivien hoitojen loppuun on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle, minuun saa olla yhteydessä myös hoidon jälkeen
- Pääsääntöisesti hoidot sopii kaikille, ole yhteydessä tarvittaessa
- Varaus on sitova, sairastapauksessa siirretään eteenpäin :)
- Varaa aika tai tiedustele semmoista alla olevalla lomakkeella


Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa,
vastausviestini kertoo myös maksutiedot;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin yms :)