LEMPEÄT JA HELLÄT HETKET
Hellittämistä ryhmille
Varauslomake sivun alaosassa

SOINTUMATKA (60min)
80-170€ ryhmän koosta riippuen
Lempeä äänimaisema tuudittaa kokijan matkalle unen ja valveen rajamaille, oman olemisen ihmeisiin. Äänimaiseman luo pehmeästi kumahtelevien äänimaljojen soinnut sekä suloisten koshi-tuulikellojen heleän hempeät helähdykset. Iso gong, jonka voimakas kosminen sointi vie syvälle olemiseen, tulee mukaan erikseen sovittaessa lisähintaan 15€. Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Säännöllisesti toistuvat matkat ryhmille onnistuu toki myös, kysy tarjous :)

JOOGA tai LEMPEÄ LIIKE (45-90min)
80-200€ ryhmän koosta riippuen
Tutkimusmatka omaan olemiseen ja kokemiseen pehmeiden somaattisten harjoitteiden, yin-joogan tai lempeän liikkeen kautta. Viipyilevää, levollista ja kokonaisvaltaisesti hellivää kehonhuoltoa, joka ei vaadi aiempaa kokemusta.

YHDISTELMÄTUNNIT (60-90min)
80-200€ ryhmän koosta riippuen
Yllä mainitut voidaan toteuttaa myös yhdistelmätuntina, jossa Sointumatka liikehetken päätteeksi (esim: yin & sointumatka 90min). Räätälöidään ryhmällenne sopiva kokonaisuus, myös esim. kerrran kuukaudessa toistuva hetki onnistuu!

LUONTOYHTEYS & YRTTIKURSSIT
(30-180min)
alkaen 100€
Ekoterapeuttiset luontoyhteysharjoitukset luovat väylän syvään ja aitoon olemisen ihmeeseen ja itsetuntemuksen äärelle. Yrttikurssi tai -työpaja on kiehtova ja kokemuksellinen sukellus luonnon aarteisiin! Kyseessä voi olla esimerkiksi luento, kasvonaamiopaja, tuoksupaja, opetusta yrttiöljyn valmistukseen, ym. Räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus kiinnostusten mukaan! Huom: luontoyhteyshetki tai yrttikurssi tulee tilata hyvissä ajoin ennen toteutusajankohtaa, jotta saan saan valmistettua materiaalit.

HYVÄ TIETÄÄ
-Palvelut toteutetaan tilaajan puolesta järjestetyssä tilassa tai minun varaamassa Steiner-koulun seesteisessä salissa. Kotikäynnit ovat myös kovin tykätty vaihtoehto pikkuryhmien kohdalla
- Sopiva tila Sointumatkalle ja joogahetkiin on rauhallinen sekä vapaa häiritsevästä metelistä ja menosta
- Osallistujilla tulee olla oma makuualusta, tyyny & viltti sekä lämpimät vaatteet
- Palvelun kesto on arvio ja sisältää valmisteluajan (esim. äänimaljojen esillelaitto) sekä kiireettömän loppuhetken
- Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, kuljetus- ja matkakulut 10 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut). Hinnat voimassa toistaiseksi!
- Varaa hetki tai tiedustele semmoista alla olevalla lomakkeella


Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin yms :)