Kesän suloinen
SOINTUMATKA
Sarvijoella

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa kellumaan sointujen lumoaalloille

Sointumatka kutsuu sinut hellittämään arjen asioista, lepäämään hoitavaan äänimaisemaan.

Sointumatka alkaa sanallisesti ohjatulla läsnäolohetkellä, jonka jälkeen saat sukeltaa aistimaan ja kokemaan äänimaljojen moniulotteisia, värähteleviä sointuja. Soivien maljojen lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille, olemisen ihmeisiin. Äänimaljojen lisäksi suloisten koshi-tuulikellojen heleät soinnit kirkastavat ja ilahduttavat taajuuksillaan. Tule matkaamaan lempeään äänimaisemaan ja kokemaan sointujen hellä hoiva!

Sointumatkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia kehossa ja koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tässä tapahtumassa toimit itse matkanjohtajana.

Sointumatka päättyy rauhalliseen heräilyhetkeen, jonka jälkeen saa halutessaan jakaa tuntemuksiaan.

Pukeuduthan lämpimästi.
Sointumatka vastaanotetaan lattialla mukavasti makoillen tai istuen.
Juothan tapahtuman jälkeen kotonakin hieman (lämmintä) juotavaa, sillä äänivärähtely vaikuttaa myös kehon nestevirtauksiin. Lue lisää tästä!

KOSKA

Perjantaina 28.7.
Klo 18-18.50
(ovet aukeaa 10min ennen tapahtuman alkua)

MISSÄ
Toimitalo Veikkolassa
Sarvijoentie 759, Sarvijoki

HINTA
16€/hlö
(Käteismaksu)

MUKAAN
Oman lämpöisen lepopesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet ja makuualustan päällekin voi laittaa viltin/peiton. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi sopivan asennon.
Saavuthan ilman hajusteita ja laita puhelin/älykello/tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin tai sydänvaivoja,  psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana ja raskaudessa on ilmennyt ongelmia tai olet erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana tai päihteiden/voimakkaiden lääkkeiden vaikutuksen alaisena et voi osallistua tähän tapahtumaan.
Mikäli et ole varma onko Sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä minuun!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa :)

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!
Estyessäsi osallistumasta etsi tilallesi sijaisosallistuja, esimerkiksi ystäväsi.