KOKEMUKSIA
Luontoisen ystävien kertomuksia

"Tunnit ovat lempeitä keholle ja rentouttavia. Osaat hyvin sanallistaa ohjauksen ja ohjauksessasi on turvallista rentoutua. On hyvä että tunneilla on eri teemoja ja tunnit vaihtelevat sisällöltään."

"Ohjaaja♥️"

"Aurinkoisen valoisa ja taitava ohjaaja Taina❤️"

"Tunnit ja ohjaus ovat omaa meditointia ja läsnäolevan tilan saavuttamista tukevia hetkiä.Lisäksi itsehoitava vaikutus fyysiseen kehoon."

"Mielestäni tunnit ovat hyvin toteutettuja ja sinä, Taina, olet hyvä opastaja. Kaikki on tunneillasi kohdillaan, parasta laatua!"

"Oot taitava siinä mitä teet - susta huokuu ihana keijuvalo, sun ääntä oli mukava kuunnella, tila oli ihana, tuntui hyvältä tulla paikalle ihan omana itsenä. Musta lähti joku valtava shaiba äsken, tunsin kuinka maljat ensin irrotti sen ja ku pistit gongin ekaa kertaa kunnolla tärisemään ja aallot meni kehosta läpi, niin tunsin vain kuinka se mörökölli lähti ajelehtimaan niiden aaltojen mukana ulos kehosta ja tulin heti niin onnelliseksi ja mielessäni vaan vilkutin sille paipai. Samoin vatsa on ollu pysähtyneenä varmaankin henkisten asioiden vuoksi, mutta siinä maatessani oli ilo huomata että sekin ilostui ja alkoi taas töihin 😁 Todella voimallinen, mutta lempee ja hiilaava kokemus. Kiitos siis vielä sulle 🤗💛💛 Iloa ja valoa"

"Jäätynyt olkapääni aivan heräsi eloon ja lämpö palasi - se on nyt aivan lämmin ja täysin kivuton! Tunsin miten äänen värähtely meni olkapäästäni 'läpi', ihmeellistä!"

"Nukuin niiiiin hyvin ekan Sointumatkan jälkeen, että nyt oli pakko tulla taas! Oon kovasti odottanut tätä!"

"Ne heleät, korkeammat äänet tuntuivat otsassa ja kasvoilla, tosi jännä tunne. Aivan kuin pääni olisi puhdistunut sisältä!"

"Kumahdus kumahdukselta tunsin laskeutuvani rentoutuneeseen tilaan. Ensin kehoni, sitten mieleni. Ajatuksia tuli ja meni ja katosi, ääniaallot pyyhkivät ne loitommas. Välillä havahduin siihen, miten syvälle jonnekin kauas ajauduin ja taas sinne palasin. Sellaiseen ihanaan, pehmeään rauhaan. Taianomaista!"

"Reumakipuuhini äänimaljat ja erityisesti gongi tuo isoa apua!"

"Sointumatkan aikana minua pitkään vaivannut ja häirinnyt asia vain katosi! Se katosi jonnekin, enkä enää edes saa siitä kiinni! Ihmeellistä!"

"Sulla on ihana energia"

"Tunneillesi on helppo ja mukava tulla, otat vastaan sydämellisesti ja olet läsnä jokaiselle."

"Voimaannuttavaa ja rentouttavaa! Olet todella taitava ohjaaja!"

"Ihana oot!"

"Tunneilla on läsnä rauha, herkkyys ja lempeys."

"Aivan mahtava ohjaaja olet! Olet niin kehotietoinen ja hyvä sanoittamaan, että tunneilla saa vain heittäytyä omaan kuplaan. Kiitos näistä hetkistä!"

"Olen kauttasi löytänyt kehoni ja liikkeeni aivan uudelta tasolta. Sisäsyntyinen liike, jota ohjaat on aivan omanlaistaan - iso peukku ja suositus sulle! 🤗"

"Ihania energiahoitoja!"

"Energiahoitosarja toi kyllä mahtavia helpotuksia ja oivalluksia!"

"Lämpimät ja hoitavat kädet"

"Vapaa liike silmät suljettuina on ihanaa, vaikka aluksi se oli tosi vaikeaa. Nyt uskallan olla ja liikkua jo välillä silmät aukikin, se tuo rohkeutta."


HALUATKO SINÄ KERTOA KOKEMUKSIASI?
Tästä palautepoksiin!