KOKEMUKSIA
Luontoisen ystävien kertomuksia
Plärää tästä

SOINTUMATKA

"Jäätynyt olkapääni aivan heräsi eloon ja lämpö palasi - se on nyt aivan lämmin ja täysin kivuton! Tunsin miten äänen värähtely meni olkapäästäni 'läpi', ihmeellistä!"

"Oot taitava siinä mitä teet - susta huokuu ihana keijuvalo, sun ääntä oli mukava kuunnella, tila oli ihana, tuntui hyvältä tulla paikalle ihan omana itsenä. Musta lähti joku valtava shaiba äsken, tunsin kuinka maljat ensin irrotti sen ja ku pistit gongin ekaa kertaa kunnolla tärisemään ja aallot meni kehosta läpi, niin tunsin vain kuinka se mörökölli lähti ajelehtimaan niiden aaltojen mukana ulos kehosta ja tulin heti niin onnelliseksi ja mielessäni vaan vilkutin sille paipai. Samoin vatsa on ollu pysähtyneenä varmaankin henkisten asioiden vuoksi, mutta siinä maatessani oli ilo huomata että sekin ilostui ja alkoi taas töihin 😁 Todella voimallinen, mutta lempee ja hiilaava kokemus. Kiitos siis vielä sulle 🤗💛💛 Iloa ja valoa"

"Nukuin niiiiin hyvin ekan Sointumatkan jälkeen, että nyt oli pakko tulla taas! Oon kovasti odottanut tätä!"

"Ne heleät, korkeammat äänet tuntuivat otsassa ja kasvoilla, tosi jännä tunne. Aivan kuin pääni olisi puhdistunut sisältä!"

"Näin värejä ja tunnen väristyksiä, jotka saavat minut jotenkin raikkaammaksi ja huojentuneeksi. Äänet ovat hyvin miellyttäviä ja sopivan pehmeitä, eikä liian kovia ja kovaäänisiä."

"Kumahdus kumahdukselta tunsin laskeutuvani rentoutuneeseen tilaan. Ensin kehoni, sitten mieleni. Ajatuksia tuli ja meni ja katosi, ääniaallot pyyhkivät ne loitommas. Välillä havahduin siihen, miten syvälle jonnekin kauas ajauduin ja taas sinne palasin. Sellaiseen ihanaan, pehmeään rauhaan. Taianomaista!"

"Reumakipuuhini äänimaljat ja erityisesti gongi tuo isoa apua!"

"Sointumatkan aikana minua pitkään vaivannut ja häirinnyt asia vain katosi! Se katosi jonnekin, enkä enää edes saa siitä kiinni! Ihmeellistä!"

"Aivan ihania ääniä ja kauniisti soitat äänimaljoja! Pehmeitä ja levollisia sointuja, joiden matkaan on helppo sujahtaa."

"Aivan parasta! Palaan Tainan äänimaljoihin aina vain uudestaan ja uudestaan! Tunnelma on rauhallinen, herkkä ja taianomainen.

"Mua hieman jännitti tulla sointumatkalle, koska olin aiemmin ollut äänimaljarentoutuksessa, joka ei ollut miellyttävä kokemus. Siinä äänimaljojen äänet olivat todella kovia ja teräviä, sekavaa ja hermostuttavaa. Ahdistava olo jäi siitä. Mutta, onneksi ystäväni suostutteli mut sun äänimaljoihin ja sain uuden, ihanan kokemuksen! Sun ääntä oli alussa miellyttävä kuunnella ja olit todella läsnä, aivan kuin olisin ollut tilassa ainoa osallistuja. Ja sitten ne äänimaljat! Miten pehmeitä, täyteläisiä, helliä ja kauniita ääniä! Kehokin vain suli pehmeäksi ja mieli huokasi 'aah'. Kiitos niin paljon, tuun varmasti uudestaan sun sointumatkalle! Nukuin tosi hyvin yön ja olo on ollut jännästi puhdas ja helpottunut, kiitos vielä "

"Aivan parasta äänimaisemaa! Äänet ei ole liian kovia, vaan rauhoittavia. Tunnelma pysyy unenomaisena, koska sulla ei ole liikaa erilaisia soittimia. Oikeasti harmonisia sointuja nämä sulla, tulen jatkossakin sun sointuihin!"

LEMPEÄ LIIKE + JOOGA

"Tunnit ovat lempeitä keholle ja rentouttavia. Osaat hyvin sanallistaa ohjauksen ja ohjauksessasi on turvallista rentoutua. On hyvä että tunneilla on eri teemoja ja tunnit vaihtelevat sisällöltään."

"Ohjaaja♥️"

"Aurinkoisen valoisa ja taitava ohjaaja Taina❤️"

"Tunnit ja ohjaus ovat omaa meditointia ja läsnäolevan tilan saavuttamista tukevia hetkiä.Lisäksi itsehoitava vaikutus fyysiseen kehoon."

"Aivan mahtava ohjaaja olet! Olet niin kehotietoinen ja hyvä sanoittamaan, että tunneilla saa vain heittäytyä omaan kuplaan. Kiitos näistä hetkistä!"

"Vapaa liike silmät suljettuina on ihanaa, vaikka aluksi se oli tosi vaikeaa. Nyt uskallan olla ja liikkua jo välillä silmät aukikin, se tuo rohkeutta."

"En varmaan muun tyyppistä joogaa harrastaisikaan näin aktiivisesti. Olen sisäistänyt näillä tunneilla joogaliikkeiden syvemmän tarkoituksen. Se helpottaa liikkeiden ottamista käyttöön pikkuhiljaa joka päivälle kotonakin. Lisäksi tämä jooga on ihanan lempeää ja meditoivasti pienillä liikkeillään pääsee yllättävän syvältä hoitamaan kehoa."

"Mielestäni tunnit ovat hyvin toteutettuja ja sinä, Taina, olet hyvä opastaja. Kaikki on tunneillasi kohdillaan, parasta laatua! Tunnit on kuin mulle räätälöity! Tykkään kovasti!"

"Ilmapiiri on ihanan rauhallinen ja salliva, ei tarvitse jännittää :)"

"Tunnit on oikeasti lempeitä ja rentouttavia. Olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja itseäni, erottamaan sen oman viestäntäjärjestelmäni ulkoapäin tulevasta höpinästä."

"Tainan tunnit varataan jatkossakin meidän TYHY-porukan säännölliseksi hyvinvointihetkeksi!"

"Olen käynyt Tainan vetämässä päiväjoogassa viime syksystä alkaen ja on aivan pakko sanoa, että tuosta tuokiosta on ehdottomasti muodostunut yksi viikon kohokohdista! Erityisesti nautin siitä, että Tainan tapa sanoittaa joogan aikana eri siirtymät ja vaiheet ohjaavat lempeästi oman kehon tuntemusten äärelle. Tuntuu aina siltä, että kaikki pakotettu, tavoitteellinen suorittaminen hengittämisestä alkaen on "kielletty" ja tunti saa soljua ihanasti omaa kehoa, mieltä ja sielua myöten. Aluksi kuvittelin, että musiikin puuttuminen jättäisi rentoutumisen vajaaksi, mutta luulin väärin. Tunnit ovat ehdottomasti parhaimmillaan juuri näin! Niistä ei puutu mitään, eikä niissä ole mitään liikaa!"

"Sulla on niin ihana ääni, sitä on ihana kuunnella! Se sopii täydellisesti ohjaukseen ja tunnelmaan!"

"Tunneillesi on helppo ja mukava tulla, otat vastaan sydämellisesti ja olet läsnä jokaiselle."

"Voimaannuttavaa ja rentouttavaa! Olet todella taitava ohjaaja!"

"Ihana oot!"

"Tunneilla on läsnä rauha, herkkyys ja lempeys."

"Olen kauttasi löytänyt kehoni ja liikkeeni aivan uudelta tasolta. Sisäsyntyinen liike, jota ohjaat on aivan omanlaistaan - iso peukku ja suositus sulle! 🤗"

"Joogaopettajalta toivon rauhallisuutta ja lempeyttä. Taina on ohjaajana tällainen. Toivon että asiakasta ei yritetä laittaa mihinkään muottiin vaan hän voi joogata kuten hänelle parhaiten sopii. Taina on juuri tällainen. Turvallisuutta tuo joogatuntien säännöllisyys, tuttu ja rauhallinen joogapaikka ja tuttu samana pysyvä opettaja. Koen oloni tervetulleeksi kun minua tervehditään hymyillen ja myös jooga ryhmä tervehtii minua."

"On ihanaa, että tunneillasi ei ole kiire tehdä ja suorittaa. On lupa jäädä tutkimaan, vaikka muut jatkaisivat eteenpäin. Alussa aina rauhoitutaan ja huomioidaan tuntemuksia, koen sen tärkeäksi."

HOIDOT

"Sulla on ihana energia"

"Äänimalja- ja energiahoidoista olen saanut paljon apua omaan jaksamiseeni ja löytänyt itsestäni myös sen pysähtymään pystävän puoleni."

"Ihania energiahoitoja!"

"Energiahoitosarja toi kyllä mahtavia helpotuksia ja oivalluksia!"

"Lämpimät ja hoitavat kädet"

"Läsnäoleva kosketus -hoito vie minut taivaalliseen tilaan, jossa tunnen, kuinka sisälläni liikkuu virtauksia ja ne asettavat minua oikeisiin uomiin."

"Kosketushoito on arvostava ja herkkä kokemus. Sinulla on vailla vertaansa oleva taito ja herkkyys tähän."

"Hoidoissasi on parasta läsnäolosi ja se, että et tuputa ajatuksia tai syy-seurauksia, vaan autat tunnistamaan omia kokemuksia ja tekemään itse oivalluksia niiden kautta."

"Äänimaljahoidot kotikäyntinä on aivan parasta! Ihanaa, että teet näitä!"

"Tainan hoidoissa on hyvä ja turvallinen olla."


HALUATKO SINÄ KERTOA KOKEMUKSIASI?
Tästä palautepoksiin!