Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Luonnontaikaa luonnonlapselle

Tammikuussa kokoonnutaan kahtena keskiviikkoiltana ihmettelemään kasvien kertomaa sekä tekemään rauhoittumista ja hyvinvointia tukevia yrttisiä luontaishoitoja.

Yrtti-iltojen alkupuoliskoilla tutustut muutamiin kasveihin, niiden ominaisuuksiin ja erilaisiin käyttötapoihin. Opit tiedostamaan, miten kasvit voivat tukea ja edesauttaa hyvinvointiasi. Kasveillakaan ei tulisi hoitaa pelkästään oirekuvaa, vaan on oleellista tutkailla, mikä oireen aiheuttaa - oireilun juurisyytä hoivataan ja siitä irtaannutaan.

Yrtti-iltojen loppupuoliskoilla pääset hoitamaan itse itseäsi yrttisin luontaishoidoin, antaen olemuksesi laskeutua kohti rauhoittumista ja kentien rentoutumistakin kohti. Ensimmäisellä kerralla tehdään kasvojen alueelle hoito, joten saavuthan paikalle puhtain kasvoin ja ilman meikkiä. Hoitoja varten tarvitset mukaasi oman pyyhkeen.

Iltamat ovat rauhallisia ja hidastempoisia luonnontaikahetkiä, joiden aikana saat istua tai makoilla mukavasti lattialla.

KOSKA
Keskiviikkona 12.1.
Keskiviikkona 19.1.
Klo 18-19.30

TÄYNNÄ!

HINTA
Kurssimaksu 42€

MUKAAN
Makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat, muistiinpanovälineet halutessasi. Hoitoja varten ota joukkoosi pyyhe (käsipyyhekoko riittää). Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä/bolsterin, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon.

Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN 10.1. MENNESSÄ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi, maksamalla vahvistat paikkasi!