YKSILÖOHJAUS & HOIDOT
Alkemoinnin energiaa

Yksilöohjaukset sekä hoidot ovat sinulle, joka kaipaat;
- lempeää ohjausta omaan läsnäoloosi
- kehotietoisuuden syventämistä
- tietoisen ja luonnollisen liikkeen yksilöohjausta
- aitoa itsetuntemusta, elämän ymmärrystä sekä ilmentymistä tietoisemmin läsnäolevana ihmisolentona

Ohjaan sinua luovasti lempeydellä, ilman traditioiden määritelmiä.
Ajanvarausohjeet sivun alaosassa.


YKSILÖOHJAUS "Olemisen alkemointia" 60 min
Yksilöohjaus tapahtuu toiveesi mukaan joko energeettisen ja keskustelevan kommunikoinnin tai luonnollisen liikeohjauksen avulla - tai näiden yhdistelmänä. Ohjauksissa minä en ole se, joka antaa vastauksia, vaan ohjaan sinua löytämään informaatiokentän itsestäsi eli ohjaan sinua kohti alkemistin tietoisuutta - että voit itse alkemoida itsesi.

Luonnollinen liikeohjaus on kehotietoisuuteen ja somaattisiin harjoitteisiin pohjautuva yksilöllinen tunti, jonka aikana ohjaan sinua sanallisesti ja mahdollisesti myös läsnäolevaa kosketusta käyttäen. Tällainen tunti sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat syvempää kokonaisvaltaista yhteyttä ja ymmärrystä kehoosi.

HEALING 60 min / 30 min
Healing-energiahoidossa saat makoilla mukavasti ja rauhoittua vastaanottamaan tasapainottavaa healing-energiaa. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai läheisyydessä, loppuaikaan on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle. Healing-energiahoito onnistuu myös etähoitona, jolloin saat olla esim. kotona pötkötellen ottaa hoidon vastaan.

Myös Usui Reiki -energiahoito on tarjonnassa. Usui Reikihoitoon voit varata ajan myös etänä.

Etänä tapahtuvan energiahoidon jälkeen olen sinuun yhteydessä sähköpostitse ja sinulla on mahdollisuus kertoa/kysyä omia kokemuksia. Huom! healing on taajuutena erilainen kuin esim. reikihoito. Healing on hyvin suoraa ja se koetaan enemmänkin taajuusvaihteluna kuin esimerkiksi mielikuvina.

Energiahoitoihini/ohjauksiini ei kuulu länsimainen chakraoppi.
Energia ei koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä. Kanavoimani energia ei ohjaudu miltään ulkopuoliselta entiteetiltä.

YKSILÖLLINEN SOINTUMATKA ELI ÄÄNIMALJAHOITO 60 min
Hoidon kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä loppuajan rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Äänimaljahoidon aikana soitan kehosi vierellä ja päällä (jos tahdot) kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja. Äänimaljahoidossa käytettävät äänimaljat sekä ääniraudat ovat auditiivisesti hempeitä, mutta niiden tuottama tuntoaistimus sukeltaa syvälle nesteisiin, luihin ja ytimiin. Käytän hoidoissani kehoterapiaan suunniteltuja, laadukkaita äänimaljoja sekä äänirautoja.

Ohjaukset ja hoidot toteutetaan pääsääntöisesti kotonasi Seinäjoen alueella*!
Tiistai-iltaisin ohjaukset ja hoidot satunnaisesti myös Steinerkoulun tiloissa Törnävän Piirin alueella.


VAPAITA AIKOJA VOIT TIEDUSTELLA ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

* Matkakulut saatetaan lisätä palvelun hintaan etäisyydestä riippuen.
Hinnat voimassa toistaiseksi
RYHMÄOHJAUKSIEN HINNASTO