YKSILÖOHJAUS & HOIDOT
Alkemoinnin energiaa

Yksilöohjaukset sekä -hoidot ovat sinulle, joka kaipaat ohjausta oman läsnäolosi voimaan, sisäisen viisautesi lähteelle. Kenties tahdot syventää aitoa itsetuntemusta, elämän ymmärrystä sekä ilmentyä tietoisemmin läsnäolevana ihmisolentona. Ohjaan sinua luovasti lempeydellä, ilman traditioiden määritelmiä.
Ajanvarausohjeet sivun alaosassa.


YKSILÖOHJAUS 60 min
Yksilöohjaus tapahtuu läsnäolon ja keskustelevan kommunikoinnin avulla. Näissä ohjauksissa minä en ole se, joka antaa vastauksia, vaan ohjaan sinua löytämään informaatiokentän itsestäsi eli ohjaan sinua kohti alkemistin tietoisuutta - että voit itse alkemoida itsesi.

ENERGIAHOITO 60 min
Healing-energiahoidossa saat makoilla mukavasti ja rauhoittua vastaanottamaan tasapainottavaa healing-energiaa. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai läheisyydessä. Healing-energiahoito onnistuu myös kaukohoitona, jolloin saat olla esim. kotona pötkötellen ottaa hoidon vastaan.

Energia ei koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä. Energian taajuus on sinun korkeimmaksi parhaaksi ja sinä itse teet valinnan sen vastaanottamisesta. Kanavoimani energia ei ohjaudu miltään ulkopuoliselta entiteetiltä.

Myös Usui Reiki -energiahoito on tarjonnassa. Usui Reikiin ei alunperin ole kuulunut ns. chakraoppi, jonka mukaan käsiä pidettäisiin tiettyjen energiakeskuksien päällä. Usui Reikihoitooni ei kuulu länsimainen chakraoppi, vaan intuitiivinen toteutustapa. Usui Reikihoitoon voit varata ajan myös kaukohoitona.

Kaukohoidot kanavoidaan kahtena 25 minuutin kertana, esimerkiksi perättäisinä päivinä.

LÄSNÄOLEVA KOSKETUS & KEHOTIETOISUUS 60 min
Läsnäoleva kosketuksen tuoma syvä yhteys kehoon ja luonnolliseen hengitykseen auttaa kehomielisielun eheytymistä (healing) ja uudelleen organisoitumista alkuperäiseen tasapainoon. Hoito on moniulotteinen kokemus.

Tämä hoito vastaanotetaan lattiatasossa alustan päällä makoillen tai istuenkin, jolloin kehollasi on myös mahdollisuus liikkeeseen ja rytmiin. Läsnäoleva kosketus tarkoittaa käsien pitämistä hoidottavan kehon eri kohtien päällä, jolloin kosketus herättää solutietoisuuden ja tämä mahdollisesti synnyttää kehoon liikettä, aaltoilua, rytmiä. Kosketuksen lisäksi myös äänirautoja (osteoraudat) voidaan käyttää hoidossa, tällöin saadaan värähtelyinformaatiota luiden tasolle.

Ohjaukset ja hoidot voidaan sovittaessa helposti toteuttaa kotonasi Seinäjoen alueella*, kerro tästä toiveesta yhteydenotossa!
Kesän aikana ohjaukset ja hoidot myös Steinerkoulun tiloissa Törnävän Piirin alueella (ma & ti).


VAPAITA AIKOJA TÄLLÄ HETKELLÄ:
Ma 6.6. / Ti 7.6. / Ma 13.6. / Ti 14.6. / Ma 20.6.

* Matkakulut saatetaan lisätä palvelun hintaan etäisyydestä riippuen.
Hinnat voimassa kesän 2022.
RYHMÄOHJAUKSIEN HINNASTO