YKSILÖOHJAUS & HOIDOT
Alkemoinnin energiaa

Yksilöohjaukset sekä -hoidot ovat sinulle, joka kaipaat ohjausta oman läsnäolosi voimaan, sisäisen viisautesi lähteelle. Kenties tahdot syventää aitoa itsetuntemusta, elämän ymmärrystä sekä ilmentyä tietoisemmin läsnäolevana ihmisolentona. Ohjaan sinua luovasti lempeydellä, ilman traditioiden määritelmiä.
Ajanvarausohjeet sivun alaosassa.


YKSILÖOHJAUS 60 min
Yksilöohjaus tapahtuu läsnäolon ja keskustelevan kommunikoinnin avulla. Näissä ohjauksissa minä en ole se, joka antaa vastauksia, vaan ohjaan sinua löytämään informaatiokentän itsestäsi eli ohjaan sinua kohti alkemistin tietoisuutta - että voit itse alkemoida itsesi.

ENERGIAHOITO 30 min / 60 min
Healing-energiahoidossa saat makoilla mukavasti ja rauhoittua vastaanottamaan tasapainottavaa healing-energiaa. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai läheisyydessä. Healing-energiahoito onnistuu myös kaukohoitona, jolloin saat olla esim. kotona pötkötellen ottaa hoidon vastaan.

Energia ei koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä. Energian taajuus on sinun korkeimmaksi parhaaksi ja sinä itse teet valinnan sen vastaanottamisesta. Kanavoimani energia ei ohjaudu miltään ulkopuoliselta entiteetiltä.

Myös Usui Reiki -energiahoito on tarjonnassa. Usui Reikihoitoon voit varata ajan myös kaukohoitona.

Kaukohoidot kanavoidaan kahtena 25 minuutin kertana, esimerkiksi perättäisinä päivinä.

Energiahoitoihini/ohjauksiini ei kuulu länsimainen chakraoppi.

LÄSNÄOLEVA KOSKETUS & KEHOTIETOISUUS 60 min
Läsnäoleva kosketuksen tuoma syvä yhteys kehoon ja luonnolliseen hengitykseen auttaa kehomielisielun eheytymistä (healing) ja uudelleen organisoitumista alkuperäiseen tasapainoon. Hoito on moniulotteinen kokemus.

Tämä hoito vastaanotetaan lattiatasossa alustan päällä makoillen tai istuenkin, jolloin kehollasi on myös mahdollisuus liikkeeseen ja rytmiin. Läsnäoleva kosketus tarkoittaa käsien pitämistä hoidottavan kehon eri kohtien päällä, jolloin kosketus herättää solutietoisuuden ja tämä mahdollisesti synnyttää kehoon liikettä, aaltoilua, rytmiä. Kosketuksen lisäksi myös äänirautoja (osteoraudat) voidaan käyttää hoidossa, tällöin saadaan värähtelyinformaatiota luiden tasolle.

YKSILÖLLINEN SOINTUMATKA ELI ÄÄNIMALJAHOITO 60 min
Hoidon kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Äänimaljahoidon aikana soitan kehosi vierellä ja päällä (jos tahdot) kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja. Äänimaljahoidossa käytettävät äänimaljat sekä ääniraudat ovat auditiivisesti hempeitä, mutta niiden tuottama tuntoaistimus sukeltaa syvälle nesteisiin, luihin ja ytimiin. Käytän hoidoissani kehoterapiaan suunniteltuja, laadukkaita äänimaljoja sekä äänirautoja.

Ohjaukset ja hoidot voidaan sovittaessa helposti toteuttaa kotonasi Seinäjoen alueella*, kerro tästä toiveesta yhteydenotossa!
Tiistai-iltaisin ohjaukset ja hoidot satunnaisesti myös Steinerkoulun tiloissa Törnävän Piirin alueella.


VAPAITA AIKOJA VOIT TIEDUSTELLA ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

* Matkakulut saatetaan lisätä palvelun hintaan etäisyydestä riippuen.
Hinnat voimassa kesän 2022.
RYHMÄOHJAUKSIEN HINNASTO