VARAA HETKI
ITSELLE TAI RYHMÄLLE
(voi lahjakortinkin tilata)

SOINTUMATKA YHDELLE/KAHDELLE (60min)

Yksilöllinen sointumatka eli äänimaljahoito
Hoidon kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Äänimaljahoidon aikana soitan kehosi vierellä ja päällä (jos tahdot) kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja. Äänimaljahoidossa käytettävät äänimaljat sekä ääniraudat ovat auditiivisesti hempeitä, mutta niiden tuottama tuntoaistimus sukeltaa syvälle nesteisiin, luihin ja ytimiin. Käytän hoidoissani kehoterapiaan suunniteltuja, laadukkaita äänimaljoja sekä äänirautoja.
>> Toteutus kotikäyntinä
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

L i s ä t i e d o t

50€/65€

SOINTUMATKA n. 5 HLÖÄ (60min)

Sointumatka äänimaljoilla pienryhmälle
Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Gong tulee mukaan erikseen sovittaessa.
>> Toteutus kotikäyntinä tai yrityskäyntinä
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

L i s ä t i e d o t

80€

SOINTUMATKA n. 10 HLÖÄ (60min)

Sointumatka äänimaljoilla ryhmälle
Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Gong tulee mukaan erikseen sovittaessa.
>> Toteutus kotikäyntinä tai yrityskäyntinä
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

L i s ä t i e d o t

150€

HEALING-HETKI YHDELLE (60min)

Healing-hetkessä saat makoilla mukavasti ja rauhoittua vastaanottamaan tasapainottavaa "taajuushoitoa". Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä tai läheisyydessä, loppuaikaan on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle. Mahdollisuus myös 2x 30min kaukohoitoon, jolloin hoito vastaanotetaan esim. perättäisinä päivinä. Huom! healing on taajuutena erilainen kuin esim. ReiKi. Healing on hyvin suoraa ja se koetaan enemmänkin taajuusvaihteluna kuin esimerkiksi mielikuvina. Healing ei ohjaudu miltään ulkopuoliselta entiteetiltä eikä koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä.
>> Toteutus kotikäyntinä
>> Toteus kaukohoitona (2x30min)

50€

USUI REIKI YHDELLE (75min)

Usui ReiKi -hoidot toteutan alkuperäisellä tavalla eli siihen ei kuulu ns. länsimainen chakraoppi. Rentouttavan ReiKi-hetken saat vastaanottaa mukavasti makoillen. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä, loppuaikaan on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle. Energia ei koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä.
>> Toteutus kotikäyntinä

60€

YKSILÖOHJAUS (3x60min)

Yksilöohjaus tapahtuu moniulotteisen läsnäolon, kommunikoinnin ja luonnollisen liikeohjauksen avulla. Ohjauksissa minä en ole se, joka antaa vastauksia, vaan ohjaan sinua löytämään informaatiokentän itsestäsi eli ohjaan sinua kohti alkemistin tietoisuutta - että voit itse alkemoida itsesi. Luonnollinen liikeohjaus pohjautuu kehotietoisuuteen ja somaattisiin harjoitteisiin, sen aikana ohjaan sinua sanallisesti ja mahdollisesti myös läsnäolevaa kosketusta käyttäen. Yksilöohjaus on syväsukellus kehotietoisuuteen, ilmentymiseen, olemiseen sekä autenttiseen läsnäoloon.
>> Toteutus kotikäynteinä noin kerran viikossa
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

120€

KEHOTIETOISUUS & LÄSNÄOLO (30-120min)

Meditatiivista liikettä ja läsnäoloa ryhmälle (+äänimaljat)
Tutkimusmatka omaan olemiseen ja kokemiseen lempeiden somaattisten harjoitteiden sekä hyväksyvän läsnäolon avulla. Voidaan toteuttaa myös yhdistelmätuntina, jossa Sointumatka liikehetken päätteeksi.
>> Tiedustele ottamalla yhteyttä!
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

L i s ä t i e d o t

alk. 80€

LUONTOYHTEYS & YRTTIKURSSIT (30-180min)

Luonnon taikaa ja kasvien kertomaa ryhmälle
Ekoterapeuttiset luontoyhteysharjoitukset luovat väylän syvään ja aitoon olemisen ihmeeseen ja itsetuntemuksen äärelle. Yrttikurssi tai -työpaja on kiehtova ja kokemuksellinen sukellus luonnon aarteisiin! Räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus kiinnostusten mukaan! Huom: luontoyhteyshetki tai yrttikurssi tulee tilata hyvissä ajoin ennen toteutusajankohtaa, jotta saan saan valmistettua materiaalit.
>> Tiedustele ottamalla yhteyttä!
>> Mahdollinen tilavuokra alk. 20€

L i s ä t i e d o t

alk. 100€

LAHJAKORTTI

Lahjakortin voi ostaa yllä mainittujen lisäksi kursseille sekä yksittäisiin tapahtumiin. Myös tietyn summan suuruiset ns. avoimet lahjakortit onnistuvat - tällöin saaja saa itse valita, mihin lahjakortin käyttää (minimisumma 16€). Lahjakortti lähetetään kirjepostina annettuun osoitteeseen tai sen voi sovittaessa noutaa. Lahjakortti on voimassa kolme täyttä kalenterikuukautta ostohetkestä eteenpäin.

alk. 16€


Varaa palvelut tai jätä tarjouspyyntö ottamalla yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: luontoinen@outlook.com

Huomaathan, että lomakkeen alapuolelta löydät vielä lisäinfoa, joka kannattaa lukea!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tilatut palvelut maksetaan etukäteen tilisiirtona tai erikseen sovittuna käteisellä/laskulla!
Mikäli toivot lyhyempää tai pidempää kestoaikaa ohjaukseen, niin pyydä lisätietoja :)

*Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti kotikäynteinä, tilaajan puolesta järjestetyssä tilassa tai sovittaessa minun varaamassa tilassa, jolloin tilavuokra lisätään palvelun hintaan - varaan Steiner-koulun seesteistä ja hyvän ilmanlaadun omaavaa tilaa. Sopiva tila on rauhallinen sekä vapaa häiritsevästä metelistä ja menosta. Osallistujilla tulee olla oma makuualusta, tyyny & viltti. Palvelun kesto on arvio ja sisältää valmisteluajan (esim. äänimaljojen esillelaitto) sekä kiireettömän loppuhetken.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, kuljetus- ja matkakulut 15 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut). Hinnat voimassa toistaiseksi!

Tiedustele tarvittaessa myös muita ohjauksiani tai luentoja!