VARAA HETKI
ITSELLE TAI RYHMÄLLE
(voi lahjakortinkin tilata)

SOINTUMATKA YHDELLE/KAHDELLE (60min)
50€ yhdelle / 65€ kahdelle

Yksilöllinen sointumatka eli äänimaljahoiva
Kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Voidaan toteuttaa Sointumatkana, jolloin maljat soivat lähelläsi tai äänimaljahoivana, jonka aikana soitan kehosi vierellä ja päällä kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja. Äänimaljahoivassa käytettävät äänimaljat sekä ääniraudat ovat auditiivisesti hempeitä, mutta niiden tuottama tuntoaistimus sukeltaa syvälle nesteisiin, luihin ja ytimiin. Käytän kehoterapiaan suunniteltuja, laadukkaita äänimaljoja sekä äänirautoja.
>> Toteutus kotikäyntinä ilman lisäveloitusta* tai Steinerilla, jolloin pieni tilavuokra lisätään hintaan
L i s ä t i e d o t


SOINTUMATKA (60min)
80€-150€

Sointumatka äänimaljoilla
Pehmeästi kumahtelevat ja värähtelevät soinnut kutsuvat matkalle unen ja valveen rajamaille, ääniaaltojen syliin. Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen.
Hinnoittelu: 3-5hlöä 80€ I 6hlöä 94€ I 7hlöä 108€ I 8hlöä 122€ I 9hlöä 136€ I 10+hlöä 150€
Gong tulee mukaan erikseen sovittaessa lisähintaan 20€
>> Toteutus varaajan tiloissa/kotona tai Steinerilla, jolloin pieni tilavuokra lisätään hintaan
L i s ä t i e d o t


KEHOTIETOISUUS & YHDISTELMÄTUNNIT (45-90min)
80-150€

Meditatiivista läsnäoloa (+äänimaljat)
Tutkimusmatka omaan olemiseen ja kokemiseen lempeiden somaattisten harjoitteiden, yin-joogan tai lempeän liikkeen kautta. Voidaan toteuttaa myös yhdistelmätuntina, jossa Sointumatka liikehetken päätteeksi (esim: yin & sointumatka 90min)
>> Tiedustele ottamalla yhteyttä, suunnitellaan sopivin kokonaisuus teille!
>> Toteutus varaajan tiloissa/kotona tai Steinerilla, jolloin pieni tilavuokra lisätään hintaan
L i s ä t i e d o t


LÄSNÄOLEVA KOSKETUS (60min)
55€/krt tai 135€/3krt

Läsnäoleva kosketus on yksilöhoito, jonka aikana saat makoilla mukavasti lattialla alustan päällä ja rauhoittua omaan olemiseesi. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä, tämä aktivoi sinun omaa luonnollista palautumista, hellittämistä sekä rentoutumista. Hoito voi tuoda esiin myös sisäisiä ja ulkoisia virtauksia, liikkeitä sekä muita kokemuksia yksilöllisesti. Loppuaikaan on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle. Tämä on sinulle, joka kaipaat syvää lepoa ja hellittämistä!
>> Toteutus kotikäyntinä tai Steinerilla


USUI REIKI YHDELLE (75min)
60€

Usui ReiKi -hoidot toteutan alkuperäisellä tavalla eli siihen ei kuulu ns. länsimainen chakraoppi. Rentouttavan ReiKi-hetken saat vastaanottaa mukavasti makoillen. Hoidon aikana pidän käsiäni eri kohdissa kehosi päällä, loppuaikaan on varattu hetki keskustelulle ja palautumiselle. Energia ei koskaan manipuloi tai toteuta kanavoitsijan (minun) päämääriä.
>> Toteutus kotikäyntinä tai Steinerilla


YKSILÖOHJAUS (3x60min)
150€

Kaipaatko yksityistä somatiikka- tai yin-tuntia, joka muovautuu juuri sinulle ~ tämä on sulle! Yksilöohjaus pohjautuu kehotietoisuuteen ja somaattisiin harjoitteisiin, sen aikana ohjaan sinua sanallisesti ja myös läsnäolevaa kosketusta käyttäen. Yksilöohjaus on syväsukellus hellittämiseen, syvempään kehoyhteyteen, omaan olemiseen ja ilmentymiseen eli autenttiseen läsnäoloon. Todellinen rentoutussarja itselle tai lahjaksi läheiselle!
>> Toteutus kotikäynteinä tai Steinerilla
L i s ä t i e d o t


LUONTOYHTEYS & YRTTIKURSSIT (30-180min)
alkaen 100€

Luonnon taikaa ja kasvien kertomaa ryhmälle
Ekoterapeuttiset luontoyhteysharjoitukset luovat väylän syvään ja aitoon olemisen ihmeeseen ja itsetuntemuksen äärelle. Yrttikurssi tai -työpaja on kiehtova ja kokemuksellinen sukellus luonnon aarteisiin! Kyseessä voi olla esimerkiksi luento, kasvonaamiopaja, tuoksupaja, opetusta yrttiöljyn valmistukseen, ym. Räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus kiinnostusten mukaan! Huom: luontoyhteyshetki tai yrttikurssi tulee tilata hyvissä ajoin ennen toteutusajankohtaa, jotta saan saan valmistettua materiaalit.
>> Tiedustele ottamalla yhteyttä!
>> Toteutus varaajan tiloissa tai Steinerilla, jolloin pieni tilavuokra lisätään hintaan 
L i s ä t i e d o t


LAHJAKORTTI
alkaen 16€

Lahjakortin voi ostaa yllä mainittujen lisäksi kursseille sekä yksittäisiin tapahtumiin. Myös tietyn summan suuruiset ns. avoimet lahjakortit onnistuvat - tällöin saaja saa itse valita, mihin lahjakortin käyttää (minimisumma 16€). Lahjakortti lähetetään kirjepostina annettuun osoitteeseen tai sen voi sovittaessa noutaa. Lahjakortti on voimassa kolme täyttä kalenterikuukautta ostohetkestä eteenpäin.


Varaa palvelut tai jätä tarjouspyyntö ottamalla yhteyttä alta löytyvän lomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: luontoinen@outlook.com

Huomaathan, että lomakkeen alapuolelta löydät vielä lisäinfoa, joka kannattaa lukea!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tilatut palvelut maksetaan etukäteen tilisiirtona tai erikseen sovittuna käteisellä/laskulla!
Mikäli toivot lyhyempää tai pidempää kestoaikaa ohjaukseen, niin pyydä lisätietoja :)

*Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti kotikäynteinä, tilaajan puolesta järjestetyssä tilassa tai sovittaessa minun varaamassa tilassa, jolloin tilavuokra lisätään palvelun hintaan - varaan Steiner-koulun seesteistä ja hyvän ilmanlaadun omaavaa tilaa. Sopiva tila on rauhallinen sekä vapaa häiritsevästä metelistä ja menosta. Osallistujilla tulee olla oma makuualusta, tyyny & viltti. Palvelun kesto on arvio ja sisältää valmisteluajan (esim. äänimaljojen esillelaitto) sekä kiireettömän loppuhetken.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, kuljetus- ja matkakulut 10 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut). Hinnat voimassa toistaiseksi!

Tiedustele tarvittaessa myös muita ohjauksiani tai luentoja!