Läsnäoloa,
SYDÄNYHTEYTTÄ
olemisen taikaa

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Herkkyyttä hetkeen

Sydänyhteys -ryhmä kutsuu sinut tutkimusmatkalle olemisen taikaan.

Iltoihin sisältyy syväsukelluksia sisimmän sopukoihin kehollisen meditaation, pareittain tehtävien hoitohetkien, kirjoittamisen ja ryhmässä keskustelun sekä ihmettelyn avulla. Kokoontumiskertojen sisältö on intuitiivista ja vaihtelevaa, kuitenkin joka kerta punaisena lankana on aito yhteys sisimpään ~ omaan ytimeen.

Kehollisella meditaatiolla tarkoitan syvempää hellittämistä ja antautumista läsnäoloon. Tätä tutkaillaan ohjatuissa "harjoituksissa", jotka saattavat sisältää liikettäkin. Nämä hellittämisen ja antautumisen hetket sisältävät myös hiljaisuuden, jonka aikana healing-taajuus tukee sinun oman ytimen kirkastumista ~ eli sinun oma energia kirkastaa olemistasi.

Pareittain tehtävät hoitohetket ovat iltojen osana toisinaan. Ne ohjaavat sinua läsnäolon kautta tapahtuvaan vuorovaikutukseen ja elämänvoiman kommunikaation hienovaraiseen havainnointiin.

Teemme joinain kertoina autenttisen liikkeen -harjoituksia, jotka auttaa olemaan läsnä hetkessä ja yhteydessä, opettaa ilmaisemaan ja vastaanottamaan. Autenttisessa liikkeessä on liikkuja (kokija) sekä todistaja (vastaanottaja, näkijä). Harjoitus puretaan kokemuksien jakamisella eli reflektoinnilla.

Tämä ryhmä on sinulle, joka tunnet luottamuksellisen, uudistavan ja lempeän energian kutsun.

Sydänyhteys -ryhmä luo myös mahdollisuuden kohdata toisia "samanhenkisiä", vaihtaa tuntemuksia ja kokemuksia. Ryhmä tarjoaa sinulle keinoja havaita ja ottaa vastaan olemisen taikaa herkkyydellä ja erottelukyvyllä.

Illoissa ei seurata kulttuurin luomia kaavoja ja ajatusmalleja tästä ajasta, vaan tutkimme yhteyttä ajattomuuden ja aidon ilmentymisen kautta.

Tule raikastamaan ja kirkastamaan omaa yhteyttäsi, luomaan hyvää oloa eloosi!

Mikä todella on sydänyhteyttä ja sisimmän viisautta?
Miten luottaa siihen, mitä sisin tuntee?

Kuinka voin pysyä yhteydessä?


Sopiiko tämä ryhmä sinulle? Tiedät sen itse :)

KOSKA

Päivämäärät:
ke 8.11.
ke 22.11.
ke 13.12.
ke 20.12.

Kellonaika:

17.30-19.30

HINTA
90€

MISSÄ

Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

MUKAAN

Muistiinpanovälineet, joogamatto tai makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny ehkäpä, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet.
Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN LÄHETTÄMÄLLÄ
ALLA OLEVA LOMAKE

Ilmoittautuminen on sitova!
Ryhmä toteutuu, mikäli riittävästi osallistujia on ilmoittautunut määräaikaan mennessä.

Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa,
vastausviestini kertoo myös maksutiedot;
jos vastaustani ei kuulu, tarkistathan roskapostin yms :)