Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa kellumaan sointujen lumoaalloille, talven taika-aikaan

Tammikuinen sunnuntai-ilta kutsuu sinut pötköttelemään oman pehmoisen talvipesäsi lämpöön, läsnäolon taikaan, meditatiiviselle matkalle olemisen ihmeisiin.

Ilta alkaa sanallisesti ohjatulla laskeutumisella omaan olemiseen, jonka jälkeen saat vastaanottaa äänimaljojen ja gongin moniulotteisia, värähteleviä sointuja. Lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille. Matkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.

Pukeudu tähän iltamaan lämpimästi.
Juothan tapahtuman jälkeen kotonakin hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA
Sunnuntaina 9.1.
Klo 18-19.15

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
Kertamaksu 18€/hlö

MUKAAN
Oman lämpöisen talvipesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä/bolsterin, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana tai erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan. Koronarokotteen jälkeen on suositeltavaa antaa kehon levätä n. 2 viikkoa ennen sointumatkalle tuloa. Gongin voimakas värähtely stimuloi koko kehoa, joten kehon on mahdollista reagoida voimakkaastikin tähän kokonaisvaltaiseen värähtelyhoitoon. Kuuntele ja kunnioita omaa sisäistä kokemustasi!
Mikäli et ole varma onko sointumatka sinulle sovelias, otathan yhteyttä minuun!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi, maksamalla vahvistat paikkasi!

Ilmoittautuminen on sitova.