Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa kellumaan sointujen lumoaalloille

Lokakuun viimeinen keskiviikkoilta kutsuu sinut sujahtamaan oman syyspesäsi pehmeyteen ja meditatiiviselle matkalle sointujen lumoon.

Ilta alkaa sanallisesti ohjatulla laskeutumisella omaan olemiseen, jonka jälkeen saat vastaanottaa äänimaljojen ja gongin moniulotteisia, värähteleviä sointuja. Lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille. Matkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.

Juothan tapahtuman jälkeen hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA
Keskiviikkona 27.10.
Klo 18-19.15
(NELJÄ PAIKKAA VAPAANA!)

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
Kertamaksu 18€/hlö
(sis. alv 24%)

MUKAAN
Oman kesäpesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana tai erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan. HUOM! Koronarokotteen jälkeen on suositeltavaa antaa kehon levätä n. 2 viikkoa ennen sointumatkalle tuloa. Värähtely stimuloi koko kehoa, joten rokotuksen jälkeen keho voi reagoida voimakkaastikin tähän kokonaisvaltaiseen värähtelyhoitoon (tämä suositus koskee myös muita rokotteita). Kuuntele ja kunnioita omaa sisäistä kokemustasi!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi, maksamalla vahvistat paikkasi!