Levollisuutta läsnäolosta -kurssi
Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Levollisuutta ja läsnäoloa olemukseesi

Kolmen kerran kurssilla havainnoidaan levollisuutta läsnäolon, kehotietoisuuden sekä äänimaljojen sointujen lempeydessä.

Tutkitaan lempeästi läsnäoloa, rauhoittuen kokemaan luonnollista olemista. Omaa luonnollista hengitystä tunnustellaan ja aistitaan hellästi, sitä mitenkään muuttaen tai kontrolloiden. Pienen pientä liikettä ja pysähtymistä tutkimusmatkaillaan kiireettömästi ja rauhallisesti makuuasennossa sekä istuen. Hitaasti liukuvat, rullaavat sekä spiraalimaisesti kiertävät liikkeet auttavat sinua havaitsemaan, miten keho liikkuu kokonaisuutena eikä irrallisina osina - tuoden myös kehollista läsnäoloa kokemukseesi.

Iltojen päätteeksi äänimaljojen pehmeät ja suloiset kumahtelut tuudittavat sinut noin 30min Sointumatkalle, jonka aikana saat vastaanottaa sointujen hellää hoivaa. Moniulotteinen, värähtelevä äänimaisema kutsuu kokijan laskeutumaan omaan olemiseen sekä mahdollisesti tuudittautumaan hiljalleen kohti meditatiivista, syvää läsnäolon tilaa.

Osallistujilla ei ole tarvetta pyrkiä tiettyyn oletukseen, muotoon tai tuntemukseen, kulttuurin luomaan odotukseen. Saat täysin laskeutua omaan läsnäoloon, kehoon ja kokemukseen, tuntemuksiasi kuunnellen ja kunnioittaen. Osallistuminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta, vaan tärkeintä on, että koet mukanaolon resonoivan sisimmässäsi.

Kurssi toteutetaan pienryhmänä.

KOSKA

Ti 16.8.
Ti 23.8.
Ti 30.8.
Klo 19.45-20.45

MISSÄ
Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

KURSSIHINTA
45€

MUKAAN
Joogamatto/makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TO 11.8. MENNESSÄ
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA