Kehoa hoitava
PALLOHIERONTA +
LEMPEÄ LIIKE

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Pehmeyttä alkavaan kesään

Tämä ihana yhdistelmätunti kutsuu sinut hellimään itseäsi! Tunti aloitetaan pallohieronnalla, jonka avulla haetaan lihaskalvoihin joustavuutta sekä pehmeyttä lihaksiin ja kudoksiin. Pallolla hierotaan sopivan hellästi kehoa monipuolisesti eri kohdista. Opit hyvää tekevää itsehoitoa samalla!

Kun pallohetki päättyy, siirrytään lempeän liikkeen pariin. Hitaasti virtaavat, rullaavat sekä spiraalimaisesti kiertävät liikkeet auttavat hellittämään ja pehmentymään. Joihinkin asentoihin pysähdytään pidemmäksi aikaa. Tunnustellen ja kuunnellen tuntemuksiasi voit sallia hengityksen ja läsnäolon luoda lempeästi tilaa olemukseesi, samalla vapauttaen mm. kudoksia ja energian virtausta. Tunti päättyy loppurentoutumiseen.

Mikä pallo, pitääkö olla oma?
Käytetään faskiapalloa, kokoluokaltaan noin tennispallo. Pallon pitää olla sopivan jämäkkä, tennispallo on liian pehmeä, kun taas kivikovaa muovia oleva saattaa tuntua epämieluisalta. Jos sinulla on sopiva oma, voit ottaa sen mukaan. Voit myös ostaa minulta ihan omaksi hyväksi havaitun korkkisen hierontapallon.

Tervetuloa!

MISSÄ
Steiner-koululla
Vuorenmaanrinne 33

KOSKA
Tiistaina 16.5.
Klo 17.30-19

HINTA

25€ ostat pallon
18€ otat mukaan oman pallon

MUKAAN

Joogamatto tai vastaava alusta, viltti, pikkutyyny voi olla kiva, ylle sopivan lämpimät vaatteet sekä villasukatkin, jos siltä tuntuu. Saavuthan ilman voimakkaita hajusteita ja laita puhelin/älykello/tms lentotilaan -kiitos!

TIEDOKSI! tunnille on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä joogatunnin toteutumiseksi. Mahdollinen peruuntuminen ilmoitetaan sähköpostitse kyseisenä päivänä klo 12 mennessä.

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT
ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa;
jos vastausta ei kuulu, kurkkaathan myös roskapostin tms :)

Ilmoittautuminen on sitova!
Estyessäsi osallistumasta anna paikkasi ystävälle, joka osallistuu puolestasi.