Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Lempeyttä ja tilaa olemukseesi

Tässä illassa tunnustellaan lempeää, luonnollista liikettä hitaasti nautiskellen. Miten meditatiivisen pehmeä ja tietoinen liike mahdollistaa tilan ja vapauden tuntemuksen erityisesti niska-hartiaseudulla sekä kasvojen alueella. Viipyilyä pienessä, lempeässä liikkeessä tai sen tuntemuksessa, rauhoittumista ja kuuntelevaa läsnäoloa. Kehollinen tutkimusmatka pohjautuu somaattisiin menetelmiin sekä tietoiseen läsnäoloon.

Lempeän liikkeen jälkeen saat laskeutua vastaanottamaan äänimaljojen värähteleviä sointuja. Lempeästi ja pehmeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jonka värähtelyssä kehon rauhaoittuminen ja kenties rentoutuminenkin syvenee. Meditatiivisen Sointumatkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.

Juothan tapahtuman jälkeen hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA

Maanantaina 6.6.
Klo 18-19.30

MISSÄ
Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
20€
K E S Ä A L E: ilmoittaudu Lempeä liike & Sointumatka -iltaan sekä Sointumatkalle ma 13.6. yhteishintaan 30€ (norm. 40€)

MUKAAN
Joogamatto/makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

LUE SOINTUMATKASTA ENEMMÄN

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana ja raskaudessa on ilmennyt ongelmia, olet erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA