Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Olemisen alkemointia

Kesäkuussa tutkimusmatkaillaan läsnäolon, kehollisuuden sekä energiatietoisuuden taajuuksilla.

Tässä maailmassa ilmennymme ja havaitsemme toisemme useimmiten kehollisina olentoina. Kerrotaan, että kehosi materiasta suurin osa on erilaisia nesteitä, plasmaa - nesteitä on myös soluissasi ja solujen väleissä. Kaikkeutesi on kuitenkin tilaa eli energiaa eli värähtelyä. Tällä kurssilla havainnoidaan kokemuksellisesti olemista kehollisena sekä energeettisenä ilmentymänä.

 Tunnit alkavat rauhoittumisella ja laskeutumisella olemiseen, yhteyteen sisimmässäsi olevaan viisauteen. Sallimalla rauhoittumisen ja laskeutumisen, saatat havaita olemuksessasi erilaisia tuntemuksia, joiden voit niin halutessasi antaa virrata vapaasti lävitsesi. Tämä virtaus saattaa luoda mahdollisuuden sisäsyntyisen, alkukantaisen liikkeen ja äänen esiintuloon.

Alkuhetkestä siirrytään hiljakseen tutkimaan läsnäolossa virtaavaa, luonnollista vapaata liikettä. Juurtumisen kautta kasvua, suuntia ja sisältäpäin laajentumista. Miten liike ja kehontuntemus muuttuu, kun otat vastaan energiatietoisuuden? Tutkimusmatkaillaan kiireettömästi seisten, istuen, polvienkin varassa kenties.

Tunnit päättyvät levolliseen, sopivassa asennossa tapahtuvan loppumeditaation ja uudelleen organisoitumisen rauhaan. Loppuaikaan varattu lyhyt kokemuksien jakamishetki.

Tämä kolmen kurssi sopii sinulle, mikäli koet mukana olon resonoivan sisimmässäsi.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.
L u e  l i s ä ä

KOSKA

Ti 7.6.
Ti 14.6.
Ma 20.6.
Klo 18-19.30

(huomaa päivämäärät)

MISSÄ
Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

KURSSIHINTA

E A R L Y  B I R D  40€ (26.5. saakka)
sen jälkeen 50€
(kertamaksu 20€)
TÄYNNÄ!

MUKAAN

Joogamatto, viltti tai kaksi, pikkutyyny voi olla kiva, ylle lämpimät vaatteet sekä kenties villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet.

HUOMIOITAVAA
 Tämä kurssi toteutetaan pienryhmänä!
Ohjaajana saatan tuoda läsnäolevaa kosketusta osallistujiin, kosketuksen mahdollisuudesta kerron etukäteen ja siitä saa kieltäytyä. Ovet aukeavat noin 10 min ennen tunnin alkua.
(Yksilöohjaukset löydät täältä)

Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

Ilmoittautuminen on sitova!