Tervetuloa suvi-iltojen syliin nauttimaan sointujen lumosta

Voit käpertyä oman kesäpesäsi pehmeyteen ja rauhoittua vastaanottamaan äänimaljojen ja gongin lempeästi kumahtelevia, värähteleviä sointuja. Soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille. Sointumatkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.
Juothan tapahtuman jälkeen hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA
Keskiviikkona 16.6. (yksi paikka vapaana)
Keskiviikkona 30.6. (viisi paikkaa vapaana)
Klo 19-20

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
Kertamaksu 16€/hlö

MUKAAN
Oman kesäpesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan ilman hajusteita!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana tai erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com