Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Lempeyttä ja tilaa olemukseesi

Heinäkuun extrapitkässä illassa tutkitaan lempeää, luonnollista liikettä hitaasti tunnustellen ja aistien. Tehdään havaintoja kehon tuntemuksista, liiketottumuksista, mahdollisista kireyksistä ja puolieroista - miten houkutella tilaa ja vapautta kehoon läsnäolon sekä lempeän liikkeen avulla? Liikkeet tutkimusmatkaillaan luonnollisesti hengitellen makuuasennossa (selin-, päin- tai kylkimakuulla) sekä istuen. Hitaasti liukuvat, rullaavat sekä spiraalimaisesti kiertävät liikkeet auttavat sinua havaitsemaan, miten keho liikkuu kokonaisuutena eikä irrallisina osina.

Tunnilla ei ole tarvetta pyrkiä tiettyyn oletukseen, muotoon tai tuntemukseen, kulttuurin luomaan odotukseen. Saat täysin laskeutua omaan kehoon ja kokemukseen, tuntemuksiasi kuunnellen ja kunnioittaen. Osallistuminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta, vaan tärkeintä on, että koet mukanaolon resonoivan sisimmässäsi.

Ilta päättyy kehomeditaatioon, jonka saat vastaanottaa lämpimästi viltin alla makoillen.

Ohjaajana saatan tuoda osallistujaan läsnäolevaa kosketusta. Läsnäoleva kosketus ei ole avustus, jolla minä ohjaajana veisin kehoasi johonkin suuntaan tai asentoon - vaan se on vastaanottajan huomioita ja havainnointia kutsuva kehokosketus käsillä. Läsnäolevan kosketuksen mahdollisuudesta kerrotaan tunnin alussa ja siitä saa kieltäytyä.

KOSKA

Tiistaina 12.7.
Klo 18-20

MISSÄ
Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
20€

MUKAAN
Joogamatto/makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
MA 11.7. MENNESSÄ
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA