Kevään
KEHOYHTEYS+MEDITAATIO
tunnit kertamaksulla

Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Pehmeää tilaa ja kevään iloa

Kaipaatko hitaasti virtaavaa liikettä ja rauhoittumista oman olemisen äärelle?Kaipaatko hitaasti virtaavaa liikettä ja rauhoittumista oman olemisen äärelle?Tule mukaan kevään lempeille ja uudistaville tunneille tutkailemaan ja vastaanottamaan oman kehon sekä sisäisen viisautesi ihmeellistä informaatiota! Kevään tuntien teemat vaihtelevat, pysyttelevät kuitenkin pehmeässä tilassa ja ilossa!

Ohjatut läsnäolo- ja liikehetket avustavat sinua löytämään pehmeän tilan, niin kehossasi kuin olemuksessasi. Pehmeää tilaa lähestytään hellittämisellä, virtaavuudella sekä syvemmän yhteyden luomisella. Löytyykö tuki, kannattelu ja ojentautuminen ainoastaan lihasvoimalla vai voiko olla myös joitain muita "keinoja"? Havainnoimalla läsnäoloa ja liikkumista luonnollisesti, saatat kohdata mahdollisuuden hiljalleen purkaa jumiutuneita, ei-enää-sinua-palvelevia ja jopa tiedostamattomia kaavoja kehomielestäsi. Somaattinen tutkimusmatkailu on kokemuksellista aistimista ja tuntemista kehossa. Se luo väylää autenttiseen läsnäoloon eli siihen, miten todellinen ytimesi/tietoisuus ilmentyy tässä hetkessä (embodiment).

Tunnit päättyy meditaatiohetkeen, jonka aikana voit sallia pehmeyden ja uudistavan energian jäsentyä olemiseesi.

Ohjauksissani tutkailet paljon omassa kokemuksessasi interoseptiota eli aistihavaintoa kehon sisäisestä tilasta - miltä sinusta tuntuu ja mitä kehossasi tapahtuu. Ulkomaailman aistihavainto- ja informaatiosyöte saattaa joskus tuoda epävarmuutta ja jopa peittää alleen interoseption eli tämän tärkeän sisäisen tilan aistihavainnon eli yhteyden omaan kehoon. Palaamalla aistimaan ja kokemaan omaa kehoa ja kehoyhteyttä herkkyydellä, ilman ulkopäin tulevia oletuksia, alat tuntea luottamusta omiin havaintoihin ja sisäiseen tietoon - kuulet ja tunnistat herkemmin myös intuitiosi, joka ohjaa sinua sisäiseen tietoon (huom; jokainen ihminen on perimmiltään intuitiivinen). Toki havainnoit myös ulkoista tilaa ja tapahtumia (eksteroseptio) sekä kinestesiaa eli aistimista ja liikkumista ulkoisessa ympäristössä (proprioseptio).

Osallituaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta!
Pukeuduthan mukavasti ja lämpimästi.

MISSÄ
Steinerkoulu
Vuorenmaanrinne 33

KOSKA
Keskiviikkona 22.3.
Klo 18-19.15
T Ä Y N N Ä !
(lisää tunteja ilmoitetaan myöhemmin)

HINTA

16€/hlö

MUKAAN

Joogamatto tai vastaava alusta, viltti tai kaksi, pikkutyyny voi olla kiva, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukatkin. Kehon lämpötila voi hiukan laskea olemiseen rauhoittumisen myötä, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet.
Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

TIEDOKSI! tunneille on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä tunnin toteutumiseksi.

ILMOITTAUDU MUKAAN
ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!
Vastaan sinulle noin vuorokauden kuluessa :)

Ilmoittautuminen on sitova!
Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun,
tutustuthan peruutusehtoihin.