Luonto hengittää ja veden ravitsemana kukkii syvimmillään mittumaarin eli keskikesän aikaan. Maa kantaa hedelmää sisällään ja aurinko loistaa korkealla taivaalla.

Tervetuloa hengittämään ja kehollistamaan keskikesän taikaa sekä laskeutumaan läsnäoloon äänimaljojen kumahdellessa värähteleviä sointujaan!

Tämä kesäkuun spessutunnin lempeän rauhallinen joogahetki on keskikesän luontoyhteyttä lempeästi tutkiva, hengittävä ja kehollistava. Millaisena sinä koet keskikesän valon ja energian? Miten hengitys ja maayhteys sinua liikuttaa?

Joogahetken jälkeen saat laskeutua kesäpesääsi aistimaan ja vastaanottamaan äänimaljojen pehmeästi kumahtelevia ja värähteleviä sointuja. Äänimaljojen värähtely sukeltaa syvälle kehoon, mahdollisesti tuoden hellää, uudistavaa hoivaa aina solutasolle saakka. Värähtelyn saatat kokea erilaisina tuntemuksina koko olemuksessasi. Sointuisalla matkalla toimit itse matkanjohtajana. Tässä illassa ei ole gongia mukana.

KOSKA
Keskiviikkona 23.6. (neljä paikkaa vapaana)
Klo 19-20.15

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
16€/hlö

MUKAAN
Joogamatto, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle mukavat ja sopivan lämpimät vaatteet, vesipullo halutessasi

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com