Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Talven taikaa läsnäolossa

Tämä talven tullen alkava lempeä kolmen kerran minikurssi kutsuu sinut kokemaan meditatiivista läsnäoloa ja levollisuutta. Illat koostuvat tietoisen ja luonnollisen liikkeen pehmeydestä sekä rauhoittumisesta oman olemisen äärelle, äänimaljojen soinnuissa.

Tuntien alkupuolella tutkaillaan ja tunnustellaan hitaasti virtaavaa liikettä maan ja avaruuden kannattelussa. Tietoinen liike ja oman luonnollisen hengityksen huomioiminen syventävät kehotietoisuutta sekä itsetuntemusta. Tunnit päättää äänimaljojen pehmeät kumahtelut, joita saat uppoutua aistimaan oman talvipesäsi lämpöön. Äänimaljojen värähtelevät soinnut harmonisoivat sinua kokonaisvaltaisesti ja mahdollisesti tuudittavat meditatiiviseen läsnäolon tilaan.

Tämä kurssi luo sinulle oivan mahdollisuuden tutkia ja kokea hyväksyvää läsnäoloa sekä levollisuutta omassa olemisessa, pienryhmän rauhallisessa tunnelmassa. Tunneillani ei haasteta kehoa tai pyritä tiettyyn muotoon, vaan saat mahdollisuuden laskeutua oman sisimpäsi kuunteluun. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, mielenkiinto riittää.

KOSKA
Keskiviikkona 24.11.
Keskiviikkona 1.12.
Keskiviikkona 8.12.
Klo 18-19.30

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
Kurssimaksu 38€
Kertamaksu 15€

MUKAAN
Joogamatto, viltti/peitto tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä/bolsterin, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon.

Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi, maksamalla vahvistat paikkasi!