Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa laskeutumaan levollisuuteen

Hyvän yön iltajoogassa voit laskeutua levollisuuteen hyvin lempeän, läsnäolevan sekä luonnollisen liikkeen kautta. Tämä extrapitkä joogatunti etenee meditatiivisen hitaasti ja rauhallisesti, tunnustellen ja tutkaillen. Tunti aloitetaan juurtumalla omaan kehoon, läsnäoloon sekä maayhteyteen - sen jälkeen matka jatkuu lempeän liikkeen ja rauhoittavien jooga-asentojen pariin, joissa viipyillään pidempiä hetkiä. Hyvän yön iltajoogan päättää ohjattu tietoinen läsnäolo, hiljaisuus sekä mahdollisuus kokonaisvaltaiseen levollisuuteen ja palautumiseen.

Hyvän yön iltajooga sopii mainiosti myös ensikertalaisille sekä kaikille syksyynsä lempeää rauhoittumista kaipaaville. Tunneillani ei ole tarvetta pyrkiä tiettyyn muotoon tai tuntemukseen, kulttuurin luomaan odotukseen. Kuunnellen ja kunnioittaen, olemisesi oma viisaus saa tilaa toimia.

KOSKA
Keskiviikkona 13.10.
Klo 18-19.45
(KOLME PAIKKAA VAPAANA!)

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA
18€/hlö
(sis. alv 10%)

MUKAAN
Oma joogamatto, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen myötä, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon.

Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com