HINNASTO

TILAUSPALVELUILLE

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, sovittaessa mahdollisen tilavuokran*, kuljetus- ja matkakulut 20 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut).

SOINTUMATKA YHDELLE (60 min)

Yksilöllinen sointumatka eli äänimaljahoito
Äänimaljahoidon aikana soitan kehosi vierellä ja päällä kehoterapiaan tarkoitettuja äänimaljoja sekä äänirautoja. Äänimaljahoidossa käytettävät äänimaljat sekä ääniraudat ovat auditiivisesti hempeitä, mutta niiden tuottama tuntoaistimus sukeltaa syvälle nesteisiin, luihin ja ytimiin. Käytän hoidoissani kehoterapiaan suunniteltuja, laadukkaita äänimaljoja sekä äänirautoja.
L i s ä t i e d o t

50€

SOINTUMATKA n. 5 HLÖÄ (60 min)

Sointumatka äänimaljoilla pienryhmälle
Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Gong tulee mukaan erikseen sovittaessa.
L i s ä t i e d o t

100€

SOINTUMATKA n. 10 HLÖÄ (60 min)

Sointumatka äänimaljoilla ryhmälle
Sointumatkan kestoon sisältyy alun sanallisesti ohjattu oleminen sekä rauhallinen palautuminen loppukeskusteluineen. Gong tulee mukaan erikseen sovittaessa.
L i s ä t i e d o t

200€

REIKI KAUKOHOITO (2 x 30 min)

Universaalia energiaa

Reiki on ajasta ja paikasta riippumatonta energiaa, joka välittyy tehokkaasti kaukohoitona. Kaukohoito välitetään kahden kerran erissä etukäteen sovittuina ajankohtina (esim. kahtena perättäisenä päivänä), jolloin olet kotona omassa rauhassasi ja voit laskeutua vastaanottamaan hoitoa ilman ulkoapäin tulevia häiriöitä. Hoidon jälkeen saat lyhyen palautteen sähköpostiisi ja tarvittaessa voit kysyä mieleesi kohonneista tuntemuksista/asioista.

45€

KEHOTIETOISUUS & LÄSNÄOLO (30-120 min)

Meditatiivista liikettä ja läsnäoloa ryhmälle
Tutkimusmatka omaan olemiseen ja kokemiseen lempeiden somaattisten harjoitteiden sekä hyväksyvän läsnäolon avulla. Ohjauksen loppuun voidaan yhdistää myös sointumatka äänimaljoilla - räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus!
L i s ä t i e d o t

alk. 80€

LUONTOYHTEYS & YRTTIKURSSIT (60-180 min)

Luonnon taikaa ja kasvien kertomaa ryhmälle
Ekoterapeuttiset luontoyhteysharjoitukset luovat väylän syvään ja aitoon olemisen ihmeeseen ja itsetuntemuksen äärelle. Yrttikurssi tai -työpaja on kiehtova ja kokemuksellinen sukellus luonnon aarteisiin! Räätälöidään ryhmällesi sopiva kokonaisuus kiinnostusten mukaan!
L i s ä t i e d o t

alk. 100€


Varaa palvelut tai jätä tarjouspyyntö ottamalla yhteyttä tämän sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: luontoinen@outlook.com

* Palvelut toteutetaan tilaajan tai minun varaamassa tilassa - varaan sovittaessa pääasiassa Steiner-koulun seesteistä ja hyvän ilmanlaadun omaavaa tilaa. Ohjaukset pienelle porukalle onnistuu myös osallistujan/osallistujien kotona. Sointumatkalle sopiva tila on rauhallinen sekä vapaa häiritsevästä metelistä ja menosta. Osallistujilla tulee olla oma makuualusta, tyyny & viltti.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, mahdollisen tilavuokran, kuljetus- ja matkakulut 20 km Seinäjoen keskustasta (siitä ylimeneviltä lisäkilometreiltä veloitetaan erikseen matkakulut). Hinnat voimassa toistaiseksi!

Tiedustele tarvittaessa myös muita ohjauksiani tai luentoja!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tilatut palvelut maksetaan etukäteen tilisiirtona tai erikseen sovittuna käteisellä/laskulla!
Lahjakortit onnistuu mainiosti!