Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Uudistavaa läsnäoloa

Toukokuun neljän kerran embodied jooga & energia -spesiaalikurssi kutsuu sinut tutkimusmatkalle läsnäolon, sisäsyntyisen liikkeen ja energian kudelmaan. Olet tervetullut tutkimaan meditatiivista rauhoittumista oman sisimpäsi äärelle. Tuntien lopussa saat halutessasi vastaanottaa healing-energiaa mukavasti makoillen. Tämä kurssi johdattelee ihanasti alkavan kesän heleyteen!

Tuntien alkupuolella laskeudutaan olemisen tilaan, josta hiljakseen alkaa luonnollisen ja sisäsyntyisen liikkeen havainnointi. Miten havainnointi luo mahdollisuuden liikkeen laajentumiseen, ilmentymiseen ja energian vapaampaan virtaukseen? Ollen läsnä omalle läsnäololle, voit sallia elämänvoimasi luoda kehosi kautta suuntia, spiraaleja, avautumisia ja sulkeutumisia - rytmejä ja aaltoja. Elämänvoiman vapaata liikettä, ilmentymistä.

Vapaasta liikkeestä siirrytään muutamaan lempeään ja viipyilevään jooga-asanaan, joissa voit antaa olemuksesi rauhassa levätä, aistia ja kenties rentoutuakin. Tästä rauhoittumisesta on levollinen jatkaa viltin alle, kohti shavasanaa eli sinulle sopivassa makuuasennossa tapahtuvaa loppumeditaatiota ja uudelleen organisoitumista.

Shavasanan aikana saat halutessasi vastaanottaa healing-energiaa. Energian taajuus on sinun korkeimmaksi parhaaksi ja sinä itse teet valinnan sen vastaanottamisesta. Energiakanavointi on kestoltaan noin 15-20 minuuttia.

Tuntien teema eri kerroilla vaihtelee, joten sisältö muodostuu vaihtelevaksi.

Embodied jooga & energia
-kurssi on hidastempoinen, rauhallinen, sisältäpäin hetkessä syntyvä kokemus - oman sisäisen viisauden kuulemista.

Tämä kurssi sopii sinulle, mikäli koet mukana olon resonoivan sisimmässäsi.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.
L u e  l i s ä ä  ohjaamastani embodied joogasta

KOSKA

Tiistaisin 3.-24.5.
Klo 18-19.30


MISSÄ
Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

KURSSIHINTA

65€
(kertamaksu 20€)
YKSI PAIKKA VAPAANA!

MUKAAN

Joogamatto, viltti tai kaksi, pikkutyyny voi olla kiva, ylle lämpimät vaatteet sekä kenties villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea rauhoittumisen aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet.

HUOMIOITAVAA
 Tämä spesiaalikurssi toteutetaan pienryhmänä!
Ohjaajana saatan käyttää läsnäolevaa kosketusta osallistujiin, kosketuksen mahdollisuudesta kerron etukäteen ja siitä saa kieltäytyä. Ovet aukeavat noin 10-15 min ennen tunnin alkua, joten voit saapua rauhoittumaan hyvissä ajoin.

Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

ILMOITTAUDU MUKAAN TO 28.4. MENNESSÄ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi!

Ilmoittautuminen on sitova!