Ilmoittautumislomake löytyy sivun alaosasta!

Tervetuloa nauttimaan sointujen lumosta

Tämä lokakuinen sunnuntai-ilta kutsuu sinut käpertymään oman lepopesäsi pehmeyteen, läsnäoloon sekä meditatiiviselle matkalle äänimaljojen kumahdellessa värähteleviä sointujaan.

Ilta alkaa sanallisesti ohjatulla tietoisella läsnäolohetkellä, jonka jälkeen saat laskeutua vastaanottamaan äänimaljojen värähteleviä sointuja. Lempeästi kumahtelevat soinnut luovat harmonisen pehmeän äänimaiseman, jossa voit tuudittautua kiehtovalle matkalle unen ja valveen rajamaille. Matkan aikana saatat aistia erilaisia tuntemuksia koko olemuksessasi, kokemus on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Tällä matkalla toimit itse matkanjohtajana.

Juothan tapahtuman jälkeen hieman normaalia enemmän (lämmintä) vettä.

KOSKA

MISSÄ
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulu
Vuorenmaanrinne 33

HINTA

MUKAAN
Oman kesäpesän rakennustarpeet eli makuualusta, viltti tai kaksi, pieni tyyny päänaluseksi, ylle lämpimät vaatteet sekä villasukat. Kehon lämpötila voi hiukan laskea tämän matkan aikana, joten varaathan tarpeeksi lämpimät pukimet. Voit ottaa mukaan myös lisätyynyjä, mikäli tarvitset niitä saadaksesi kehollesi sopivan asennon. Saavuthan tapahtumiin ilman hajusteita ja laitathan puhelimen/älykellon/tms lentotilaan -kiitos!

H a r k i t s e  osallistumista näissä tapauksissa: äänien aiheuttama migreeni ja epilepsia, sinulla on sydämentahdistin, psykoosialttius tai akuutti mielenterveyden häiriö, olet raskaana tai erityisen herkkä äänille/tuntemuksille. Sairaana et voi osallistua tähän tapahtumaan. HUOM! Koronarokotteen jälkeen on suositeltavaa antaa kehon levätä n. 2 viikkoa ennen sointumatkalle tuloa. Värähtely stimuloi koko kehoa, joten rokotuksen jälkeen keho voi reagoida voimakkaastikin tähän kokonaisvaltaiseen värähtelyhoitoon (tämä suositus koskee myös muita rokotteita). Kuuntele ja kunnioita omaa sisäistä kokemustasi!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA
TAI LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA luontoinen@outlook.com

Saat maksutiedot kun olen vastaanottanut ilmoittautumisesi, maksamalla vahvistat paikkasi!